Horoskop za 23. mart

Zabava - Sreda 23.03.2022 - 09:25

Pred vama je horoskop za sredu 23. mart. Sa srećom.

FOTO: Thinkstock FOTO: Thinkstock

Ovan

Naoružajte se strpljenjem jer ćete se naći u situaciji u kojoj biste lako mogli da izgubite živce, na svoju štetu. Kupujte samo neophodne stvari jer biste u nekoj većoj kupovini danas mogli loše da prođete. Zauzeti, u ljubavi je sve sjajno, iznova se zaljubljujete u svog partnera.
Bik

Pazite na ishranu, skloni ste gojenju pa je savet da izbegavate slatkiše i grickalice. Vaša kreativnost je danas na vrhuncu, pa vas očekuje više nego uspešan dan na poslu. Novac vam lako "izlazi" iz novčanika, ne ulažite ni u šta što je rizično.

Blizanci

Puni ste energije, pa je savet da danas budete fizički aktivniji, da ta energija ne bi prešla u nervozu. Očekuje vas važno poznanstvo sa nekim čiji bi savet mogao znatno da poboljša vašu finansijsku situaciju. Situacija u vezi je dobra, nemojte to da kvarite nepromišljenim odlukama.
Rak

Pod velikim ste stresom i to vas jako iscrpljuje. Udaljite se od ljudi koji vam prenose negativnu energiju, a okružite se onima koji vam pružaju podršku i popravljaju raspoloženje. Partneru je potrebna vaša pažnja, idealan je dan da uživate u romantičnim trenucima.
Lav

Danas vas očekuje veoma prijatno iznenađenje – susret sa osobom koja će vam pomoći da uspete u poslu! Dobro se osećate, ali izdvojite vreme da odete na neke preventivne preglede. U vezi imate manjih problema, ali ništa što iskrenim razgovorom ne može da se reši.
Devica

Sjajan dan za posao, puni ste inovativnih ideja koje će vam doneti poštovanje kolega i nadređenih, a moguće i povišicu! Dobro ste raspoloženi i to prenosite na sve oko sebe. U ljubavi vam ide sjajno, današnji događaji bi mogli dodatno da prodube vašu povezanost sa partnerom.

Vaga

Pod stresom ste i imate manjih problema sa zdravljem, odmor vam je neophodan. Stavite sebe na prvo mesto i radite ono što vam prija, sve ostalo može da čeka. Moguće je da vas partner pritiska da izađete ili mu udovoljite na neki drugi način, ali ako pristanete na nešto što vam se ne radi, pokvarićete sebi raspoloženje.
Škorpija

Novac se danas lepi za vas, moguće je da sada naplaćujete i nešto što ste radili prilično davno. Uživate u vezi, a neki partnerovi sitni gestovi danas bi mogli da vas obore s nogu. Idite kod zubara.
Strelac

Imate puno obaveza, ali zdravlje bi ipak trebalo da vam bude prioritet. Partner daje sve od sebe da učini da se osećate posebno, pokažite da cenite njegov trud. Slobodni, neka osoba iz prošlosti bi mogla da se vrati u vaš život.

Jarac

Mogući su problemi sa varenjem, pa se suzdržite od prejedanja. Pred vama su neke nove poslovne prilike, koje bi mogle da vam donesu značajnu novčanu dobit. U vezi su moguće neke manje rasprave, ali već do kraja dana će se sve vratiti u normalu.
Vodolija

Izrazite ste emotivni i promenljivog raspoloženja, pa bi bilo poželjno da više pazite na svoje ponašanje pred drugima, posebno pred kolegama. Neočekivana vest od nekog člana porodice ulepšaće vam dan! Neka tajna iz prošlosti mogla bi da uznemiri vašeg partnera.
Ribe

Veoma ste iscrpljeni i potreban vam je odmor da biste povratili energiju. Čuvajte se nekih kolega koje nisu baš dobronamerne, zaštitite svoje interese. Potrudite se da komunikacija bude veoma jednostavna i jasna, da ne biste upali u probleme.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: