Horoskop za 23. novembar

Zabava - Petak 23.11.2018 - 09:42

Pred vama je horoskop za petak 23. novembar. Sa srećom.

Horoskop za 23. novembar. Foto: Mondo Horoskop za 23. novembar. Foto: Mondo

Ovan

Odlično ste raspoloženi. Uživate u ljubavi. Bitno je da se organizujete bolje da biste sve obaveze završili na vreme.

Bik

Imate potrebu da sve držite pod kontrolom na poslu. Nemojte biti prezahtevni prema partneru. Ako ste slobodni, budite otvoreniji za nova poznanstva.

Blizanci

Mnogo radite, ali Vas to danas ispunjava. Pokušajte da se ubrzate da biste sve stigli na vreme. Izdvojite vreme za relaksaciju.

Rak

Nemojte danas trošiti previše novca, nego budite umereni. Svaki problem na poslu ćete danas lako rešiti, bez nekih većih prepreka. Odličan je dan za saradnju sa kolegama.

Lav

Danas nije dobar dan za donošenje bitnih odluka. Potrudite se da radite ono što morate, ne preterujte sa obavezama. Moguća je glavobolja zbog stresa.

Devica

Danas ste veoma prilagodljivi. Bitno je da se držite plana rada. Ne zapostavljajte privatni život zbog posla.

Vaga

Vama će biti jako bitno druženje sa prijateljima. Ipak, odradite obaveze koje morate, ne odlažite ništa za neki drugi dan. Danas je moguć pad energije.

Škorpija

Posao Vam je na prvom mestu. Uživate u radu i veoma ste vredni. Jedino nije dobro što nemate volju da nešto menjate u privatnom životu i zapostavljate porodicu zbog obaveza.

Strelac

Rasejani ste. Ne možete da se organizujete bolje i ne ide Vam ništa od ruke. Privatni problemi Vas mogu prilično opteretiti i uticati na posao.

Jarac

Brinete dosta o svom zdravlju. Bitno je da se ne opterećujete poslom i obavezama, nego provedite više vremena odmarajući se. Porodica Vam može biti velika podrška.

Vodolija

Danas imate dobar odnos sa partnerom i sa ukućanima. Potrudite se da ne potežete neke teške teme. Odložite obaveze za neki drugi dan, ako baš ne morate da radite previše danas.

Ribe

Jako lako sarađujete sa drugima danas. Nije Vam teško ni da pomognete drugima. Bićete zadovoljni kako sve ide i na kraju dana će pritisak biti manji.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: