Horoskop za 23. septembar

Zabava - Ponedeljak 23.09.2019 - 09:21

Pred vama je horoskop za ponedeljak 24. septembar. Sa srećom.

Horoskop za 23. septembar. Foto: Mondo Horoskop za 23. septembar. Foto: Mondo

Ovan

Budite strpljivi u vezi sa partnerom. Ako Vam se neka osoba dopada, priđite joj. Odradite obaveze koje su prioritet.
Bik

Pomalo ste usporeni. Niste raspoloženi za rad. Najradije biste se odmarali. Provedite vreme sa bliskim ljudima.
Blizanci

Danas nemate dovoljno energije. Najbitnije je da se ne premorite na poslu. Platite račune na vreme. Priliv novca je očekivan.
Rak

Šta god da ste zamislili će Vam ići od ruke danas. Moguća je glavobolja, pa bi trebalo da odmarate posle posla. Potrudite se da se fokusirate na privatni život.

Lav

Trebalo bi da budete detaljniji na poslu. Odlično se osećate. Neka bliska ženska osoba može biti velika podrška. Obaveze koje ste dugo odlagali treba da završite danas.
Devica

Iskoristite dobre aspekte za nove početke na radnom mestu. Odličan je dan za ostvarivanje ideja koje imate odavno. Družite se više.
Vaga

Mogući su povećani troškovi. Danas nije idealan dan za kupovinu, pa odložite to za neki drugi dan. Organizujte se bolje u vezi sa poslom.
Škorpija

Romantični ste. Želite da provedete više vremena sa partnerom. Ako ste slobodni, postoji mogućnost za novo poznanstvo. Komunikativni ste.
Strelac

Moguć je priliv novca. Potrebno je da budete detaljni na poslu. Ugodite sebi makar popodne, ne premarajte se na poslu.
Jarac

Ne prija Vam da budete kod kuće, pa provedite neko vreme u prirodi ili sa prijateljima. Romantični ste i skloni flertu. Na poslu će sve ići jako lako i postići ćete kompromis sa kolegama.
Vodolija

Ne osećate se najbolje. Veoma ste iscrpljeni od obaveza. Nemojte da se preforsirate jer možete biti napeti. Nađite vreme za odmor.
Ribe

Moguć je kraći put. Budite ljubazni prema drugima, iako ste pomalo napeti zbog privatnih problema. Iskoristite dan za kupovinu stvari koje odavno planirate da kupite.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: