Horoskop za 24. april

Zabava - Nedelja 24.04.2022 - 13:07

Pred Škorpijom neverovatna prilika, Blizanci žele da se dokažu, Jarac zadovoljno trlja ruke, a vi?

FOTO: Thinkstock FOTO: Thinkstock

Ovan

Ne ljutite se na sebe jer projekat na kojem ste radili nije ispao kako ste očekivali. Ponekad pred sebe stavljate prevelika očekivanja, gledajte da to promenite i prihvatite da je i poneki neuspeh deo života. Društvo prijatelja će vam dobro doći da vas oraspoloži.
Bik

Imate prevelika očekivanja od sebe, ali planete vas upozoravaju da ciljate previsoko i da biste mogli da budete razočarani. Pokušajte da realističnije sagledate svoju trenutnu situaciju, porazgovarajte sa nekim o tome. Moguća je glavobolja.

Blizanci

Vreme je da zablistate! U poslednje vreme ste na poslu kao u senci, danas je idealna prilika da uradite nešto sjajno, čime ćete privući pažnju nadređenih i pokazati šta umete. Izvesna je prilika za kraće putovanje.

Rak

Osećate potrebu da se izvinite nekome od kolega za nešto što ste rekli ili uradili. Uradite to danas, ne čekajte da prođe previše vremena jer će u suprotnom misliti da vas nije briga, što nije istina. Partner vam pruža podršku u svemu što radite.

Lav

Zadesiće vas kriza ili nekakva teška situacija na poslu i vi ćete biti osoba koja to mora da reši. Vaš snažan karakter i odbijanje da prihvatite bilo kakav neuspeh upravo su ono što vam je sada potrebno. Biće ovo naporan dan, osmislite kako da se odmorite posle toga.

Devica

Zvezde vam danas nisu baš naklonjene, pa je najbolje da osmislite šta ćete da radite krajem meseca, kada će vam opet sve ići u korist. Što više isplanirate unapred, to ćete se bolje nositi sa svakom situacijom kasnije. Uživajte u romantičnim trenucima sa partnerom.

Vaga

Danas vam ništa ne ide od ruke i šta god da uzmete da radite, nešto vam se ispreči na putu. Najbolje je da sve što možete ostavite za sutra, kada će vam zvezde biti mnogo naklonjenije. Radite nešto što će vas opustiti, previše ste napeti.

Skorpija

Što se više trudite da sve obavite danas, to vam manje polazi za rukom. Možda bi trebalo malo da se opustite i prepustite situaciji, umesto da se sa svim "borite". Prihvatite poziv za druženje koji ćete dobiti, nećete se pokajati.

Strelac

Sve oko vas se odigrava nekako ubrzano i pomalo brinete da li ćete stići da na vreme završite sve što ste zacrtali. Opustite se, zvezde su na vašoj strani i pomoći da sve bude kako treba. Slobodni, preko posla biste mogli da upoznate nekoga ko će vam se dopasti.

Jarac

Brojne sitnice će vas danas iznervirati, ali pošto nisu u pitanju nikakve krupne stvari, ne dozvolite da vam to upropasti dan. Smejte se i budite raspoloženi, u inat svemu! Smeši vam se neki neočekivani dobitak.

Vodolija

Najbolji način da se nosite sa svojom negativnošću danas je da se bacite na posao. Što manje vremena budete brinuli šta može da pođe naopako, to će biti bolje. Provedite više vremena u prirodi, to će vas umiriti i opustiti.

Ribe

Najbolje što možete da uradite za sebe je da izbacite sve negativno iz glave. Razmišljajte pozitivno i okružite se takvim ljudima, dan će vam odmah biti lepši! Počastite sebe odlaskom kod frizera, masažom ili nečim sličnim što će vas obradovati.

Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: