Horoskop za 24. februar

Zabava - Petak 24.02.2023 - 09:20

Pred vama je horoskop za 24. februar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

OVAN

Dnevni horoskop za 24. februar 2023. godine vam donosi olakšanje koje dugo priželjkujete. Turbulencije ostaju u danima iza vas, vreme je da se fokusirate na sebe i svoje potrebe. Danas vlada pozitivna energija i postoji velika mogućnost da dobijete poslovnu ponudu koju ćete rado prihvatiti. U ljubavi sve teče kako treba.

BIK

Vaš dnevni horoskop vam predviđa nekoliko neočekivanih poziva. Nekome je potrebna vaša pomoć, ne ustručavajte se da uradite sve što je u vašoj moći. Isplatiće vam se višestruko, a vaše usluge mogu da otvore vrata koje ste želeli. Partner vam sprema sjajno izenanđenje, provedite veče sa njim.
BLIZANCI

Zvezde vam predviđaju konflikt sa osobom iz poslovnog okruženja. Ova situacija može da utiče na dalji napredak, pokušajte da obuzdate ishitrene reakcije. Reči koje su izgovorene u afektu mogu kasnije mnogo da vas koštaju, a vreme ne može da se vrati unazad. Smetaju vam kritike od osobe koja vam se dopada, ali razmislite da li ste stvarno previše surovi.
RAK

Emocije su u fokusu vašeg dnevnog horoskopa! Odnos sa partnerom se poboljšava, isplanirajte romantično putovanje na kom ćete sve karte otvoriti. Horoskop vas savetuje da se pozabavite svojim ambicijama, možda je vreme da zavrnete rukave i prionete na posao. Ne vodite abrove o tuđim životima.
LAV

Dnevni horoskop za 24. februar 2023. godine vam predviđa rasplet situacije koja vas dugo muči. Tragali ste za rešenjima, a danas shvatate da je sve vreme bilo ispred nosa. Poslušajte stariju osobu ženskog pola, njena motivacija može mnogo da vam pomogne. Čuvajte se povreda i više spavajte.
DEVICA

Željni ste ljubavi i romantike, ali ništa ne može na silu. Posvetite se prijateljima i izlazite, danas je otvorena mogućnost za novo poznanstvo. Horoskop predviđa da će emocije zaigrati oko jedne zauzete osobe, vodite računa koliko joj se poveravate. Nije povoljan dan za novčane transakcije i potpisivanje ugovora.
VAGA

Dnevni horoskop za 24. februar 2023. godine vam donosi tenziju. U neodoumici ste oko neke porodične odluke, ali vreme je da prestanete da odugovlačite. Postižete neželjeni efekat, danas popričajte sa ostalim članovima i jasno iznesite svoj stav. Partner vam je ogromna podrška. Povedite računa o imunitetu.
ŠKORPIJA

Povoljan dan za posao, naročito za one koji imaju privatni biznis! Očekujte priliv novca i počastite sebe lepom kupovinom. Prija vam pažnja koju dobijate od partnera, danas vas obuzimaju emocije. Uživajte u njima, horoskop vam otkriva da nema potrebe da pritiskate svoja osećanja. Prepustite im se!
STRELAC

Ne možete da napravite balans između poslovnog i privatnog života, zato poslušajte savet od starije muške osobe. Sumnjate da vas je prijatelj slagao o temi koja vam je izuzetno važna, spremite se na ozbiljniji sukob koji će uticati na vaš dalji odnos. Iznenadna situacija danas može da vas natera o promeni životnog stila.
JARAC

Kratki ste sa živcima, koncentracija vam opada, a fokus je trenutno ključ uspeha. Poradite na njemu, organizujte odmor sa partnerom i napunite baterije. Sve više razmišljate o selidbi ili renoviranju kuće, a to će se i obistiniti. Posvećujte više pažnje partneru.
VODOLIJA

Između vas i kolega na poslu vlada izrazito takmičarsko raspoloženje koje će vas naterati da date sve od sebe. Biće vam naporno, ali na kraju ćete uspostaviti ravnotežu i harmoniju u odnosima, na zadovoljstvo svih. Budite iskreni prema sebi i priznajte da želite kontakt sa osobom iz prošlosti.
RIBE

Dnevni horoskop za 24. februar 2023. godine vas savetuje da danas razmislite o nekom dodatnom načinu zarade. Zvezde su vam naklonjene, pa se fokusirajte i iskoristite trenutak. Možda bi trebalo da započnete neki svoj biznis. Partner će vam dati dobre savete, ali morate da stavite sve karte na sto.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: