Horoskop za 24. februar

Zabava - Subota 24.02.2024 - 09:29

Ovan u nezgodnoj poziciji, Jarca će koštati inat, Blizanci dobijaju novac, a vi?

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 24. februar 2024. godine vam donosi priliku koja će vas staviti u nezgodnu poziciju. Ukoliko se budete dvoumili, najbolje je da poslušate svoju intuiciju. Imate osećaj da morate više da se dokazujete od partnera, ali danas odvojite vreme za sebe. Moguća glavobolja.
 
BIK
 
Vaš dnevni horoskop vas savetuje da se više oslonite na pomoć kolega. Želite sve da završite u najkraćem mogućem roku, ali to vam stvara tenziju i napetost. Kada je ljubavno polje u pitanju, posebno je naglašen aspekt prošlosti. Situacija koja je ostala nejasna, dobija rešenje. Prijala bi vam fizička aktivnost.
 
BLIZANCI
 
Posao je u fokusu vašeg dnevnog horoskopa! Vredni ste više nego ikada, a danas vas čeka pregršt obaveza. Vaša angažovanost i posvećenost zadacima mogu da unaprede zaradu. Danas očekujte zanimljivo iznenađenje od partnera ili razgovor koji može da se završi važnim odlukama. Dobro se osećate.
 
RAK
 
Čuvajte se konflikta sa bliskim ljudima. Vaša surova iskrenost može da dovede do prekida kontakta, dobro razmislite pre nego što udelite kritiku. Odličan dan za uvođenje noviteta u privatni biznis. Odnos sa partnerom se poboljšava, ali i dalje je nepoverenje problem. Više spavajte.
 
LAV
 
Dnevni horoskop za 24. februar 2024. godine kaže da pripazite sa troškovima. Kupovina nepotrebnih stvari nije poželjna u ovom trenutku. Ako ste slobodni, smeši vam se zanimljivo poznanstvo sa osobom preko zajedničkih prijatelja. Zauzeti, uživaćete u romantici. Jačajte imunitet.
 
DEVICA
 
Ne zapostavljajte stare prijatelje, danas je idealan dan da odnovite kontakt i stavite do znanja da niste zaboravili sve što su za vas činili. Fokusirani ste na posao, očekuju vas lepi vesti, naročito ako poslujete sa strancima. Skloni ste kratkotrajnoj avanturi. Uvedite zdravu ishranu.
 
VAGA
 
Dnevni horoskop za 24. februar 2024. godine vam donosi poteškoće na samom početku dana. Brinete oko finansija, ali ovo može da bude odlična prilika za pronalaskom novog posla. Horoskop vas savetuje da se ne oslanjate previše na druge kada je novac u pitanju. U ljubavi bez većih promena. Dobro se osećate.
 
ŠKORPIJA
 
Taman kada ste mislili da nemate više snage, dajete sve od sebe. Danas ćete zablistati u svakom smislu, posebno na karijernom polju. Ostvarićete uspeh i bićete ponosni. Ljubav vam trenutno nije fokus, ali horoskop vas savetuje da ne odbijate sastanak sa nekim kome se dopadate. Mogući problemi sa nesanicom.
 
STRELAC
 
Zadovoljni ste, poletni i pozitivnu energiju prenosite na druge. Odličan trenutak da date sebi oduška kada je posao u pitanju. Prija vam pažnja partnera, odvojite vreme za zajedničke aktivnosti. Ako ste slobodni, horoskop vas savetuje da se ne upuštate u odnos sa zauzetom osobom. Dobro se osećate.
 
JARAC
 
Inat će vam doći glave. Danas ćete naučiti važnu lekciju zbog odnosa sa osobom koja vam je nekada bila bliska. Fokusirajte se na sadašnji trenutak, a prošlost ostavite iza sebe. Nije povoljan dan za sklapanje dogovora, novih saradnji i potpisivanje ugovora. Pojačajte unos vitamina.
 
VODOLIJA
 
Sve vam ide kao po loju! Uživate u komplimentima, činjenici da ste u centru pažnje i novim poznanstvima. Iskoristite dan da probate nešto novo. Ako ste zauzeti, oduševiće vas gest partnera. Slobodni, postoji velika šansa da uplovite u nov emotivi odnos. Dobro se osećate.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 24. februar 2024. godine vam šalje upozorenje. Ne poveravajte se olako drugima, planove sačuvajte za sebe. Posvetite se više porodici, razgovarajte i organizujte zajedničke aktivnosti. U ljubavi nema većih promena. Proverite krvnu sliku.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: