Horoskop za 24. januar

Zabava - Petak 24.01.2020 - 09:33

Pred vama je horoskop za petak 24. januar. Sa srećom.

Horoskop za 24. januar. Foto: Mondo Horoskop za 24. januar. Foto: Mondo

Ovan

Imate utisak da partner ne pokazuje prava osećanja. Popričajte otvoreno o svemu što Vas muči. Odličan je dan za druženje sa dragim ljudima.

Bik

Pozitivni ste. Moći ćete lako da ostvarite saradnju sa svima. Bitno je da pripazite na troškove koje imate.
Blizanci

Udovoljite partneru. Skloni ste flertu. Iskoristite šansu za napredak na radnom mestu. Imate podršku nadređenih.
Rak

Ne zapostavljajte partnera jer niste dobro raspoloženi. Dvoumite se da li da primete osobi koja Vam se dopada. Posvetite se obavezama i ne odlažite ništa.
Lav

Osećate se iscrpljeno. Smetaju Vam kolege i nije Vam do posla. Prijalo bi Vam da provedete više vremena sa voljenom osobom.
Devica

Sve ide sporije nego što ste isplanirali. Dobar je dan za završavanje obaveza. Moguć je povećan stres, ali se potrudite da ne preuzimate na sebe previše obaveza da biste stigli sve da uradite na vreme.
Vaga

Posetite prijatelje. Ne zapostavljajte društveni život. Preko prijatelja je moguće novo poznanstvo. Zračite pozitivnom energijom.
Škorpija

Potrudite se da drugi ljudi budu zadovoljni kako ste odradili posao. Budite temeljniji na poslu. Uradite samo ono što je prioritet.
Strelac

Veoma ste komunikativni i odlično raspoloženi. Preko posla možete da upoznate neku zanimljivu osobu. Izvestan je kraći put.
Jarac

Imate dosta planova. Organizujte se bolje na radnom mestu. Moguć je pad imuniteta.
Vodolija

Pokažite svoja osećanja partneru. Ne zapostavljajte ga zbog obaveza koje imate na poslu. Završite započete obaveze.
Ribe

Danas nemojte da se premarate. Nemate volju za rad, pa zato završite sve što je isplanirano. Popodne provedite sa prijateljima.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: