Horoskop za 24. januar

Zabava - Sreda 24.01.2024 - 09:45

Pred vama je horoskop za sredu 24. januar Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

OVAN

Dnevni horoskop za 24. januar 2024. predlaže Ovnovima da se strpe i ne odaju svoje planove na poslu. Neko bi mogao da vam "ukrade" ideju. Slobodni Ovnovi su danas posebno nervozni. Morate da promenite neke navike ukoliko želite da potencijalni partner vidi vašu pravu vrednost. Otvorite se za ljubav.  
Tekst se nastavlja posle oglasa.

BIK

Pokušajrte da se trgnete i budete efikasniji na poslu. Sve oči su uprte u vas. Dnevni horoskop kaže ukoliko ste nedavno raskinuli vezu, očekujte povratak bivše ljubavi. Reći će sve ono što ste želeli da čujete. Ali, da li je kasno? Danas je ključno da budete strpljivi i ne donosite odluke naprečac. Problemi sa probavom.
BLIZANCI

Dnevni horoskop kaže da će se Blizanci danas iznenaditi. Posao na koji ste zaboravili, neko sitnije ulaganje će vam se višestruko isplatiti. Inače ste zaljubljive prirode, ali danas ste "tvrdi poput kamena". Nećete da date šansu jednom Raku, mnogo vas je povredio.
RAK

Puni ste energije, imate pregršt ideja i snažnu volju da ih sprovedete u delo. U porodici su mogući sitniji problemi, pokažite razumevanje za tuđe brige, kaže dnevni horoskop. Zauzeti Rakovi mogli bi da očekuju trzavice, partner je ljubomoran.
LAV

Dnevni horoskop savetuje Lavovima da skinu "ružičaste naočare" i detaljno analiziraju vezu u kojoj su već duže vreme. Ako partner čini da se osećate nesigurno, da li je to prava osoba za vas? Ne plašite se samoće, samo hrabro napred. Pojačana nervoza.
DEVICA

Dnevni horoskop za 24. januar 2024. savetuje Device da od ranog jutra smisle plan i detaljno postave organizaciju posla jer će im dan biti prilično užurban. Ukoliko imate problema u vezi, savet zvezda je da ne pokušavate da ih rešavate, niste fokusirani.  
VAGA

Danas bi bilo pametno da se uzdržite od komentara na poslu, neko bi mogao pogrešno da protumači vaš humor i napravi vam problem. Dnevni horoskop savetuje zauzete da se više posvete partneru, oseća se zapostavljeno. Slobodni bi mogli da naprave veliku grešku i ulete u vezu koja bi mogla da ih povredi.

ŠKORPIJA

Dnevni horoskop preporučuje Škorpijama da povedu razgovor o promeni pozicije ili povećanju plate, danas je povoljna prilika za pregovore. Ukoliko ste odnedavno u vezi, očekuje vas prijatno iznenađenje. Slobodni ne mogu da se odbrane od udvarača.  
STRELAC

Danas ste raspoloženi samo za ljubav, jedva uspevate da uradite minimum na poslu, kaže dnevni horoskop. U kući su mogući manji kvarovi, a uveče biste mogli da imate ozbiljan razgovor sa članovima porodice. Ne trošite energiju na nebitne stvari.
JARAC

Dnevni horoskop kaže da će Jarčevi danas imati posebno uspešan dan, a posebno vam je naglašeno polje ljubavi. Ukoliko vam se udvaraju jedna Devica ili Škorpija, ova veza bi mogla da ima lepu budućnost. Samo nemojte da budete previše strogi u komunikaciji.
VODOLIJA

Nemojte baš sve da prepuštate slučaju, savetuje dnevni horoskop, morate malo i sami da se potrudite da ostvarite svoje ciljeve. Ukoliko ste u dužoj vezi, iznenadiće vas partnerov potez - reč je o nečemu što već dugo očekujete! Manji bolovi u leđima, više vežbajte.  
RIBE

Dnevni horoskop za 24. januar 2024. će obradovati Ribe lepim vestima. Osoba od koje ste digli ruke će stupiti u kontakt s vama i pozvati vas na romantičan sastanak. Ne dozvolite da vam nesigurnost uništi prilike za sreću. Moguće je novčani dobitak, u ovom trenutku su vam baš potrebne pare.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: