Horoskop za 24. maj

Zabava - Sreda 24.05.2023 - 09:11

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 24. maj 2023. godine savetuje Ovnovima da preuzmu inicijativu, čak i ako im se čini da će "poduhvat" biti težak. Danas imate priliku da sklopite korisna poznanstva. U ljubavi vas očekuju trzavice, ljubomora vam nagriza vezu. Bolovi u kolenima su mogući. 
 
BIK
 
Sve je kako treba na poslu, donosite ispravne odluke, a neki Bikovi će čak dobiti ponude koje bi mogle da im obezbede napredovanje u karijeri. Danas je dobar dan za obnavljanje starih romansi koje su prekinute sticajem nepovoljnih okolnosti. Moguć je manji priliv novca. Osećate se dobro.
 
BLIZANCI
 
Danas mešate posao i ljubav. Postoji šansa da kroz rad na zajedničkom projektu započnete romantičnu vezu. Važno je da sami donosite odluke, u ovom slučaju šanse za uspeh će biti mnogo veće. Zauzeti Blizanci da više obrate pažnju na partnera. Zdravlje je dobro.
 
RAK
 
Vaš najveći uspeh danas jeste što ćete pronaći zajednički jezik sa osobama sa kojima se niste slagali u prošlosti. Od tog momenta vaša saradnja će biti plodonosna. Slobodni Rakovi bi mogli da upoznaju uticajnu osobu, ali nije sve tako sjajno kao što izgleda. Bilo bi dobro da više spavate. 
 
LAV
 
Ostavljate odličan utisak na sve sa kojima poslujete. Pozitivno raspoloženje prenosite i na ljubavni odnos. Danas pristajete na partnerove predloge bez "zatezanja". Ovo je dobar potez ako imate planove za zajedničku budućnost. Slobodne Lavove očekuje strastveno veče. Mogući stomačni problemi. 
 
DEVICA
 
Dnevni horoskop za 24. maj 2023. upozorava Device da budu oprezni u sklapanju novih poslovnih dogovora, neko pokušava da ih sabotira. Slobodne Device će se naći u neočekivanoj situaciji - otkrivaju istinu o bivšoj ljubavi. Nije sve onako kako su mislili. Smanjite unos testa, ne prija vam. 
 
VAGA
 
Vage, ovo je dan koji obećava. Vaša kreativnost dolazi do izražaja, bitno je samo da ne odlažete realizaciju. Zauzete očekuju nevolje, problemi koje "gurate pod tepih" izlaze na videlo. Iskreno razgovarajte sa partnerom. Slobodni ulaze u vezu koja će ih u potpunosti zaokupiti. Mogući bolovi u zglobovima. 
 
ŠKORPIJA
 
Ne bojte se, iako se situacija u početku neće odvijati kako želite, na kraju ćete svoje ideje sprovesti u delo. Dan je pogodan za rešavanje porodičnih problema, pomozite rođacima. Oćekujte zabavno veče, partner će se potruditi da vam ugodi. Slobodni tvrdoglavo odbijaju udvarače. Zdravlje je dobro. 
 
STRELAC
 
Mogući su nesporazumi, a glavni razlog je što stvari ne shvatate dovoljno ozbiljno, oslanjate se na sreću tamo gde je trebalo da se potrudite. Previše ste zauzeti sobom da biste obraćali pažnju na želje i interesovanja partnera. Slobodni Strelčevi maštaju o bivšoj ljubavi. Ništa ozbiljno, samo "ubijate" dosadu. Osećate se dobro. 
 
JARAC
 
Neki Jarčevi donose odluke zbog kojih će kasnije zažaliti. Ne planirajte poslovne sastanke i važne pregovore u prepodnevnim časovima. Odlično veče očekue one koji će ga provesti u krugu prijatelja i partnera sa kojim su duže u vezi. Slobodni Jarčevi da naprave prvi korak i iniciraju sastanak sa osobom koja im se dopada. Zdravlje je dobro. 
 
VODOLIJA
 
Moraćete da se potrudite da ostavite dobar utisak na druge. Ne dozvolite haos u poslovanju, saradnicima je potrebna "čvrsta ruka". Nemojte da žurite da uđete u vezu, postoji mogućnost da napravite loš izbor. Neki porodični problem ćete morati da rešite novcem. Posetite zubara. 
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 24. maj 2023. godine kaže Ribama da budu strpljivi. Sve se odvija mnogo sporije nego što biste želeli, moguća su neslaganja sa kolektivom. Zauzete Ribe prave velike planove za budućnost. Romantični sastanci sjajno prolaze, "pašće" neočekivane izjave ljubavi. Proverite pritisak. 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: