Horoskop za 24. mart

Zabava - Četvrtak 24.03.2022 - 09:27

Ovnu stiže nova ljubav, Vage u sukobu zbog svojih stavova, Vodolije na ivici iscrpljenosti, a vi?

FOTO: Thinkstock FOTO: Thinkstock
 
Ovan
 
Nedostatak samopouzdanja može sprečiti neke da daju sve od sebe na poslovnom planu. Neki od vas možda planiraju kupovinu vozila ili uređaja i pravo je vreme da to i učinite. Nova ljubav je na pomolu, i to neko koji je karakterno veoma sličan vama.
 
Bik
 
Dobro isplanirajte svoj odmor da biste ostali u okviru budžeta. Vaši pokušaji da se stabilizujete na finansijskom planu će imati delimičan uspeh. Nema razloga da sumnjate u svoje potencijale kada je ljubav na pitanju, partner će biti oduševljen vašim gestom.
 
Blizanci
 
Ovo je povoljan dan za sklapanje ugovora o imovini. Prijatelj će vas motivisati da usvojite zdraviji način života, a to će vam prijati jer vam je potreban i mali predah na poslu. Očekujte poziv za romantičnu večeru od osobe koja vam se dopada.
 
Rak
 
Postoji velika šansa da se u narednim danima ozbiljnije pozabavite idejom o selidbi. Želite dodatne prihode, a u tome vam stiže pomoć prijatelja. Sukob sa partnerom nastaje onda kada uvidi da ne mislite i da ne želite isto.
 
Lav
 
Oni koji doživljavaju krizu novca mogu odahnuti, jer novac uskoro pristiže. Vaše "slavljeničko" raspoloženje može biti pokvareno zbog nezainteresovanosti partnera. Pojačajte unos vitamina kako bi očuvali imunitet.
 
Devica
Prihvatanje nečije pomoći na poslu može vam pomoći da uhvatite korak sa drugima. Novac koji dolazi iz neočekivanih izvora brzo će se potrošiti, zato se ne oslanjajte na prihode koji sami pristižu. "Teški" ste svom partneru, preterujete u zamerkama oko sitnica.
 
Vaga
 
Na finansijskom planu, možda ćete danas biti prilično srećni. Pauza od posla će se pokazati kao osvežavajuća i opuštajuća. Teško vam je da pronađete vreme za partnera i zbog toga će sukob mišljenja biti neizbežan.
 
Škorpija
 
Kontrola nad vašim finansijama pre nego što se upustite u bilo šta veliko je izuzetno važno. Nastavite da radite tempom kao i do sada, jer vas očekuja napredak u novčanom smislu, ali i kada je u pitanju pozicija. Imate potrebu da se udaljite od partnera, budite iskreni.
 
Strelac
 
Natupila je kriza kada je posao u pitanju, muči vas monotonija. Osećate da ste predani previše, a da malo dobijate za svoje zalaganje. Danas ćete verovatno uživati u prelepom izlasku sa partnerom, makar danas zaboravite na probleme koje imate.
 
Jarac
 
Papirologija u vezi sa imovinom uskoro će biti završena,a bićete u mogućnosti da prevaziđete nepovoljnu situaciju na poslovnom polju. Uskoro vas očekuje važan profesionalni zadatak. Ne volite iznenađenja, ali spremite se na jedno koje nikako niste očekivali - partner nešto "kuva".
 
Vodolija
 
Ovo nije najbolje što možete da date od sebe kada je posao u pitanju. Fali vam vetar u leđa, oslonac, podrška, iscrpljeni ste. Ne zapostavljajte privatni život, krećite se, jer ćete samo tako upoznati srodnu dušu.
 
Ribe
 
Izbegnite putovanje ukoliko ste ga planirali. Posao može da pričeka, ali bilo bi dobro da odmor koji imate, provedete u krugu porodice. Niste zainteresovani za romantiku, ali će vam ipak prijati od strane partnera.
Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: