Horoskop za 24. novembar

Zabava - Četvrtak 24.11.2022 - 09:05

Pred vama je horoskop za četvrtak 24. novembar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
Dnevni horoskop za 24. novembar 2022. godine vas upozorava da će neko pokušati da vas "saplete" danas. Nije u pitanju osoba koja vas mrzi, već neko manje sposoban od vas i pokušava da sakrije sopstvene nedostatke optužujući vas. Izdignite se iznad situacije i ne dozvolite da zbog drugih ljudi izgledate lošije.
 
BIK
Vaš dnevni horoskop za 24. novembar je u znaku ljubavne dileme. Moguće je da se dvoumite između dve osobe, svaka vam pruža nešto što želite, ali kao da nikako da dobijete kompletnu sliku koja bi ispunila vaše srce. Više se odmarajte.
 
BLIZANCI
Zvezde vam predviđaju da ćete se danas okliznuti ako niste oprezni, moguće je da će se na poslu dogoditi neki propust. Budite fokusiraniji i pažljiviji nego ikada, ako se sada pokažete, moguć je i napredak. U ljubavi želite više nežnosti.
 
RAK
Povedite više računa o zdravlju, morate više da odmarate i jedete kvalitetniju hranu ako mislite da imate energije za sve što vas čeka. Neće biti samo izazova u profesionalnom smislu, već i emotivnom i biće vam potrebna snaga. Neka vaša mantra danas bude "Ja mogu sve".
 
LAV
Dnevni horoskop za 24. novembar 2022. godine vam predviđa zanimljiv ljubavni susret. Ako ste čeznuli za više strasti, period koji dolazi će vam biti među najboljima u poslednjih nekoliko godina. Kada je zdravlje u pitanju, povedite računa da se ne prehladite.
 
DEVICA
Dolazi vam sjajan period u ljubavi, dnevni horoskop vam najavljuje romansu iz snova. Važno je samo da budete malo hrabriji i da malo više verujete u sebe, i privući ćete osobu o kakvoj ste uvek maštali. Bavite se više hobijima koji vas ispunjavaju.
 
VAGA
Dnevni horoskop za 24. novembar 2022. godine vam je u znaku mogućeg novčanog dobitka, ako odigrate svoje karte kako treba. Budite naročito oprezni ako se bavite tabelama ili brojkama, uočićete grešku koja je mogla mnogo da vas košta. Kada je zdravlje u pitanju pazite na zglobove.
 
ŠKORPIJA
Budite pažljivi šta pričate danas, posebno partneru, mogućnosti za nesporazume su velike. Budite pre svega iskreni, a potom i oprezni da ne povredite osećanja. Neka mlađa osoba želi vaš savet i pomoć.
 
STRELAC
Imate previše obaveza danas i nećete isplivati ako ne delegirate nekome deo svog posla. Obično vam je teško da drugima date nešto za šta duboko verujete da ćete sami najbolje uraditi, ali pružite šansu nekoj osobi koja želi da se dokaže. Preuzmite ulogu savetodavca i mentora, prijaće vašem samopouzdanju.
 
JARAC
Dobijate neobičnu ponudu i ne znate kako da je protumačite. Može da vam donese mnogo toga, ali i da udari na vašu reputaciju iskrene i odane osobe. Promislite i ne brzajte da ne biste izgubili obraz.
 
VODOLIJA
Nervozni ste danas, iskoristite popodne da se opustite sa partnerom i date sebi oduška. Zaboravite na obaveze koje mogu da sačekaju sledeću nedelju i budite sami sebi prioritet. Mogući su problemi s vratom ili ramenima.
 
RIBE
Dnevni horoskop za 24. novembar 2022. godine vam najavljuje okršaj sa okolinom, kao da danas neće imati dovoljno razumevanja za vas. Imate problem koji zahteva instant rešenje, ali nisu spremni da vas saslušaju. Pomoć i razumevanje naći ćete kod osobe kod koje ste to najmanje očekivali.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: