Horoskop za 24.april

Zabava - Ponedeljak 24.04.2023 - 09:24

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 24. april 2023. godine kaže da Ovnove očekuje sjajan dan! Čime god da se bavite, imaćete sreće, a i ljude koji će vam rado pomoći.  Moguće je da ćete ući u vezu sa osobom koju odnedavno poznajete. Ovo je odnos koji obećava! Mnogi Ovnovi će se izboriti sa problemima koji ih dugo muče i odahnuti. Dobrog ste raspoloženja.  
 
BIK
 
Upornost i čvrst stav vam pomažu da postignete odlične rezultate. Ne zaboravite, važno je da imate plan. Danas vam je dobra komunikacija sa kolegama, moguće je da ćete uspostaviti korisne kontakte, veze koje će vam uskoro dobro doći. Situacija na ljubavnom planu nije idealna. Teško pronalazite zajednički jezik sa partnerom. Moguća je pojačana glavobolja.
 
BLIZANCI
 
Ujutru je moguće da ćete se naći u centru neke neprijatnosti, ali kako vreme odmiče, tako će dan biti bolji. Pokušajte da ne radite ništa važno pre podneva, planirajte važne sastanke i pregovore za drugi deo dana. Moguće su razmirice sa partnerom, nije održao reč i ne možete da ćutite. Zdravlje je dobro. 
 
RAK
 
Pokušajte da ne rizikujete. Ujutro su moguće nesuglasice sa pretpostavljenima, sporovi oko novca. Izgubićete stare saveznike, ali ćete uskoro dobiti nove. Nije idealna situacija sa partnerom, i vi i on ste nezadovoljni, vreme je da iskreno porazgovarate i pokušate da nađete kompromis. Muči vas gorušica.  
 
LAV
 
Očekuje vas dobar i uspešan dan, posebno prva polovina je pogodna za važne stvari, komunikaciju sa potencijalnim partnerima. Rešićete neka pitanja koja su vam stvarala glavobolju. Slobodni Lavovi posebno zrače, nije isključen početak romanse. Unosite više vitamina.  
 
DEVICA
 
Dnevni horoskop za 24. april 2023. kaže da će Device dobiti neke informacije koje će im pomoći da napreduju na poslu. Dan je pogodan za početak saradnje sa novim partnerima. Moguć je početak romanse na poslu. Zauzete Device očekuje lepo iznenađenje. Osećate se dobro. 
 
VAGA
 
Očekuje vas težak dan, osobe koje pokušavaju da vas potisnu u drugi plan na poslu će danas biti posebno inspirisane. Moraćete da pogađate šta misle, kakvi su im planovi i preduhitrite ih. Moguće je da ćete na putu od posla do kuće upoznati interesantnu osobu kojom biste mogli da započnete vezu. Očekujte dobitak. Bolovi u leđima. 
 
ŠKORPIJA
 
Verujte svojoj intuiciji, oslonite se na unutrašnji osećaj ako razmišljate o promeni posla. Korisno bi bilo i da se posavetujete sa starijim kolegom. Dan je dobar za kontakte sa državnim institucijama, ako ste u nekom "procesu", stavi će se odvijati u vašu korist. Dobijate podršku uticajnih ljudi. Flert u najavi! 
 
STRELAC
 
Dobar dan za početak dugoročne saradnje, planovi i ideje koje ste već neko vreme kovali počinju da se ostvaruju. Mnogi Strelčevi će dobiti dugo očekivane vesti izdaleka, nisu isključeni pokloni i transferi novca. Veče u zagrljaju drage osobe, a očekuje vas i lepo iznenađenje. Mogući problemi sa varenjem. 
 
JARAC
 
Puni ste energije, brzo završavate sve poslove,čak i najteže i nadređeni to primećuju. Povoljan dan za finansijske transakcije, ako planirate da investirate u neki posao - sad je pravi trenutak. Druga polovina dana je pogodna za romantične sastanke, očekuje vas zabavno veče. Osećate se dobro.
 
VODOLIJA
 
Očekuje vas težak dan, moraćete dosta da se potrudite da ostvarite sve što ste danas naumili. Razmišljate da pokrenete sopstveni posao, ali ne brzajte - nemate još uvek sve informacije. Slobodne Vodolije razmišljaju o pomirenju sa bivšom ljubavlju. Zauzeti nailaze na prepreke. Više se krećite, bole vas leđa. 
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 24. april 2023. godine kaže da Ribe očekuje dan pun iznenađenja. Stvari se uopšte ne razvijaju onako kako ste očekivali, ali čeka vas obrt - ostvarićete neverovatan usph. Očekujete povišicu, bonus ili bolju poziciju. Imate sreće u ljubavi, a to se odnosi i na one koji su dugo čekali da upoznaju svoju "polovinu". Moguće su i bračne ponude. Zdravlje je odlično.
 
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: