Horoskop za 25. decembar

Zabava - Sreda 25.12.2019 - 10:33

Pred vama je horoskop za sredu 25. decembar. Sa srećom.

Horoskop za 25. decembar. Foto: Mondo Horoskop za 25. decembar. Foto: Mondo

Ovan

Ako se budete potrudili malo više na poslu danas, to će da uvide saradnici i nadređeni. Očekujte napredak. Bavite se nekom aktivnošću koja Vam prija, da ne biste bili nervozni.
Bik

Imajte razumevanja za partnera, ako ste u vezi. Ako ste slobodni, priđite osobi koja Vam se dopada duže vreme. Danas je odličan dan za učenje, usavršavanje ili neko kraće putovanje.

Blizanci

Dosta brinete o novcu. Jako je bitno da ne trošite previše. Kolege na poslu su sklone saradnji pa Vam neće biti teško da radite.
Rak

Moguće su promene na poslu. Ako postoji šansa za promenu posla, iskoristite je. Vodite računa o sebi. Izbegavajte jaku hranu.
Lav

Završite sve obaveze na vreme. Možete potražiti pomoć od drugih ako ne možete sve sami. Uradite nešto za sebe, idite na masažu ili do frizera.
Devica

Imate dosta obaveza, ali ne zapostavljajte društveni život. Moguć je flert. Novo poznanstvo preko prijatelja ili interneta je izvesno. Ne ulazite u rasprave sa partnerom.
Vaga

Možete opet da sarađujete sa osobom sa kojom ste radili pre. Iskoristite šansu za napredak. Kritiku na poslu ne shvatajte previše lično.
Škorpija

Moguć je kraći put. Ne propuštajte priliku za to, ako Vam se pruži. Promenite neke loše navike, bićete zahvalni sebi. Povedite više računa o svom zdravlju.
Strelac

Bitan Vam je društveni život danas, pa nađite malo vremena u toku dana za druženje sa prijateljima. Pozitivni ste i odlično raspoloženi.
Jarac

Moguća je avantura ili makar flert. Ako ste zauzeti, veoma ste strastven. Previše brinete o mišljenju ljudi sa kojima radite, bitno je da budete detaljni na poslu.
Vodolija

Spremni ste za nove obaveze. Orni ste za rad. Nemojte da otaljavate posao, budite temeljniji. Imajte strpljenja za osobu sa kojom ste u vezi.
Ribe

Ne prigovarajte partneru zbog sitnica. Ne možete da promenite njegove osobine, zato imajte strpljenja. Idite do grada sa prijateljima. Nije dobar dan za nove početke na poslu ili za dogovore.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: