Horoskop za 25. decembar

Zabava - Petak 25.12.2020 - 09:29

Pred vama je horoskop za petak 25. decembar. Sa srećom.

Horoskop za 25. decembar. Foto: Mondo Horoskop za 25. decembar. Foto: Mondo

Ovan

Stavite svoje potrebe na prvo mesto. Ne morate drugima uvek da činite usluge. Ambiciozni ste i drugi će da cene vaš trud.
Bik

Ako ste slobodni, mogli biste da razmislite da li treba da pustite u svoj život osobu koja se dosta trudi oko vas. Zauzeti, dajte sve od sebe da ne zapostavljate partnera zbog posla. Postoji mogućnost za usavršavanje.

Blizanci

Imate dosta obaveza, ali biste se rado videli sa prijateljima. Pazite da ne kasnite sa rokovima. Držite se plana rada, a lako ćete da se uklopite u kolektiv.
Rak

Dosta brinete poslu. Neće baš lako da dođete do uspeha danas, ali ne odustajte. Ne uključujte se previše emotivno u sve što radite, budite racionalni.
Lav

Pomalo ste napeti. Ipak, oraspoložićete uz partnera. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo sa nekom zabavnom osobom.
Devica

Danas je dan za štednju. Ne nervirajte se previše ako sve ne ide po planu. Držite se rasporeda i uradite šta možete sami.
Vaga

Izvesne su promene na poslu. Ako postoji šansa da sarađujete sa novim saradnicima, to može da bude dobro za vas. Romantični ste i uživate sa voljenom osobom. Slobodni, ne brzajte sa ulaskom u vezu.
Škorpija

Potražite pomoć kolega ako ne možete sve da odradite sami. Potrebna vam je podrška. Moguć je pritisak na poslu, ali ne treba da dozvolite da to utiče na vaš privatni život.
Strelac

Budite otvoreni prema osobi koja vam se dopada. Recite šta tačno hoćete, budite direktni. Imate višak energije, bavite se sportom.
Jarac

Odradite obaveze na vreme. Poštujte rokove koji su zadati. Možda nećete moći da date maksimum, ali uradite bar ono što je neophodno.
Vodolija

Ne ulazite u rasprave sa partnerom. Veoma ste napeti. Moguć je flert sa osobom koja vam se odavno dopada. Sve na poslu je jako stabilno i možete da se oslonite na kolege.
Ribe

Imate dosta obaveza danas, ali ne zapostavljajte drage ljude. Organizujte se bolje, da se ne biste nervirali. Veoma ste komunikativni i lako se dogovarate sa drugima.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: