Horoskop za 25. februar

Zabava - Subota 25.02.2023 - 09:54

Pred vama je horoskop za subotu 25. februar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
Dnevni horoskop za 25. februar 2023. godine vas savetuje da ne brzate sa važnim odlukama. Okolina utiče na vas i više nego što mislite. Rasejani ste i niste sigurni koji putem da krenete, zato je potrebno vreme da pustite intuiciju da reaguje. U ljubavi ste zahtevni, popričajte sa partnerom o onome što njega muči.
 
BIK
Vaš dnevni horoskop vam predviđa unutrašnji mir za kojim ste tragali. Zahvalite se osobi suprotnog pola, prija vam njena briga. Iskoristite ovaj dan za odmor i uživanje, došlo je vreme da "danete dušu". Jedan poziv može da vam donese sjajnu vest, zbog koje će članovi vaše porodice poželeti slavlje!
 
BLIZANCI
Zvezde vam predviđaju promene u karijeri. Neka situacija danas postaje sasvim jasna i otvara nam nove vidike. Ne libite se da realizujete svoje ideje, donose vam poboljšanje finansijske situacije. Horoskop vas savetuje da se ne rasipate novcem. U ljubavi sve teče kako treba.
 
RAK
Međuljudski odnosi su u fokusu vašeg dnevnog horoskopa! Neke tajne dolaze na naplatu, danas ćete jasno znati ko su vam osobe od poverenja. Ne očekujte od drugih ono što biste vi uradili, već postavite granice kome pričate stvari iz privatnog života. Poslušajte člana porodice, njegovi saveti mogu samo da vam pomognu.
 
LAV
Dnevni horoskop za 25. februar 2023. godine vam predviđa novo poznanstvo. Dragi Lavovi, flertujete već neko vreme sa osobom koju ste upoznali preko zajedničkih prijatelja, ali danas je vreme za novi korak! Ovo može da bude emotivni odnos na duže staze, a horoskop vas savetuje da ne odustajete. Ovo ste čekali!
 
DEVICA
Čega god danas da se dohvatite, ide vam od ruke! Ako ste planirali da promenite mesto stanovanja ili renovirate svoj dom, danas je idealan dan za prve korake. Ispunjeni ste pozitivnom energijom koju prenosite na okolinu. Na meti ste osoba suprotnog pola, očekujte iznenadnu poruku od osobe sa kojom dugo niste imali kontakt.
 
VAGA
Dnevni horoskop za 25. februar 2023. godine vam predviđa neočekivani priliv novca. Horoskop vas savetuje da rešite neka stara dugovanja ili se odužite prijateljima koji su bili tu za vas u teškim trenucima. Nije povoljan dan za veliku kupovinu. Partner vam zamera nedostatak pažnje, razgovarajte o problemima.
 
ŠKORPIJA
Konačno je vreme za predah! Trud i rad koji ste nesebično ulagali dobijaju nagradu, a vreme je da malo zaboravite na obaveze. Horoskop vas savetuje da odete na neko bliže putovanje sa dragom osobom, to je sve što vam je sada potrebno. Očekujte kontakt sa osobom iz prošlosti, sami ćete znati šta vam je činiti.
 
STRELAC
Muči vas situacija sa članom porodice. Horoskop vas savetuje da se ne inatite, već da budete fer i objektivni. Sagledajte situaciju iz svih mogućih uglova i videćete ko je u pravu. Teško vam je da priznate grešku, ali danas je dan da se suočite sa događajima koji su se desili u proteklom periodu. Pojačajte unos vitamina.
 
JARAC
Danas ste posebno emotivni. Obuzela su vas osećanja nostalgije, nemojte previše da im se prepuštate. Sve ste odradili kako treba u prošlosti, ne osvrćite se. Tek kada otkrijete šta želite od veze, znaćete koje korake da preduzmete. Horoskop vas savetuje da povedete računa o ishrani.
 
VODOLIJA
Razmišljate o nekim velikim životnim promenama. Spremni ste, puni energije i jedva čekate da započnete novu etapu u životu. Povedite računa o novcu, neko će iskoristiti vaš zanos i može vas uvući u probleme. Danas ste traženi od prijatelja, provedite veče sa njima.
 
RIBE
Dnevni horoskop za 25. februar 2023. godine vam predviđa neočekivanu situaciju, ali stvari će se ipak odvijati u vašu korist. Brine vas potencijalni konflikt na radnom mestu, ali izbeći ćete ga tako što nećete kolegama nametati svoje stavove. Poradite na jačanju imuniteta.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: