Horoskop za 25. jul

Zabava - Subota 25.07.2020 - 08:29

Pred vama je horoskop za subotu 25. jul. Sa srećom.

Horoskop za 25. jul. Foto: Mondo Horoskop za 25. jul. Foto: Mondo

Ovan

Pokušajte da ugodite sebi i drugima danas. Vreme je za ljubazost, a ne za rasprave. Tako ćete sigurno da ostvarite uspeh i na poslu i u ljubavi.
Bik

Imajte u vidu da ne razmišljaju svi kao Vi i da ne mogu da imaju dosta strpljenja. Zato je potrebno da se ubrzate da biste stigli da završite sve na vreme. Postavite sebi razumne rokove. Nemojte da se premarate.

Blizanci

Konačno imate inicijativu da priđete osobi koja Vam se duže vreme dopada. Ako ste u vezi, prilagodite se partneru. Neodlučni ste što se tiče posla, jer biste da menjate dosta toga, ali niste sigurni šta je prioritetno.
Rak

Prilagodite se porodici. Budite praktični što se tiče nekih zajedničkih odluka. Komunikacija sa bliskim osobama u privatnom i poslovnom životu mora da bude savršena danas, da biste uspeli da uradite sve što ste zamislili.
Lav

Danas je idealan dan za druženje. Ne nervirajte se ako drugi ljudi nisu dobro raspoloženi kao Vi. Ako Vam nešto ne ide od ruke, probajte da radite to na drugi način ili pitajte nekog za pomoć.
Devica

Očekujte napredak na poslu. Ukoliko Vam se pruži prilika za neki dodatni ili novi posao, trebalo bi da razmislite o tome. Nađite više vremena za uživanje.
Vaga

Budite iskreni i otvoreni prema partneru ako Vam nešto smeta. Slobodni, moguće je poznanstvo sa jako finom i prijatnom osobom. Na poslu je sve idealno, samo je bitno da ne pomažete drugima pre nego što završite svoje obaveze.
Škorpija

Jako je važno da ništa ne ostavljate na pola odrađeno. Budite posvećeniji iako nemate motivaciju za rad. Budite kreativniji, nađite neki nov način rada ukoliko Vam sve ide sporije nego inače.
Strelac

Pod stresom ste jer Vam se ne radi, a imate puno obaveza. Pokušajte da se bolje organizujete da biste stigli da sve odradite na vreme. Moguć je problem sa cirkulacijom.
Jarac

Potrudite se da napravite kompromis sa kolegama. Možda sve nije idealno, ali ne nalazite manu svakom, nego sarađujte. Moguća je prehlada, jačajte imunitet.
Vodolija

Nemate fokus i ne osećate se baš motivisano da radite. Potreban Vam je odmor. Idite na neki kraći put ili makar posetite prijatelje.
Ribe

Danas je dan za štednju. Budite odgovorniji što se tiče finansija da ne biste imali probleme. Ne pozajmljujte drugima novac.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: