Horoskop za 25. maj

Zabava - Četvrtak 25.05.2023 - 09:09

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 25. maj 2023. godine vam donosi poteškoće u komunikaciji. Imate osećaj da vam nedostaje sigurnost da iznesete stavove za koje se zalažate, a ubeđeni ste da utiču na vaš dalji napredak. Razgovarajte sa osobom koja primećuje da vam "nešto fali", saveti mogu da vam pomognu. Provedite opuštajuće veče kako biste se spremili za veliki korak.
 
BIK
 
Vaš dnevni horoskop vam predviđa pozitivnu energiju. Osoba koja je nedavno uplovila u vaš život izvlači maksimum iz vas i dopada vam se njen uticaj. Iskoristite priliku da završite sve što je započeto i ostavljeno na pola. Povoljan dan za sve koji imaju privatan biznis, zarada se povećava.
 
BLIZANCI
 
Zvezde vam predviđaju neočekivane situacije. Na početku ćete misliti da su vam trenutno najmanje bile potrebne, ali već sredinom dana shvatate da je ovo poziv za buđenje. Možda ste se previše oslanjali na druge kada su u pitanju važne odluke, a sada je vrema da pokažete šta znate. Danas vas odlikuje hrabrost.
 
RAK
 
Horoskop vas savetuje da se ne mešate u tuđe problem. Poteškoće sa partnerom su neminovne, ali ste uporni u nameri da terate inat. Ukoliko danas ostanete pri tome, ništa nećete promeniti. Savet je da spustite loptu i prihvatite tuđe kritike. Strpljenje je danas ključ uspeha.
 
LAV
 
Dnevni horoskop za 25. maj 2023. godine vam donosi neočekivani prihod! Počastite se lepom kupovinom i iznenadite voljenu osobu nekim kraćim putovanjem. Zaslužili ste odmor nakon napornog ulaganja i truda. Idilu mogu da naruše mnogobrojni pozivi i mejlovi, ali znaćete kako da postupite. Ovo je vaših pet minuta.
 
DEVICA
 
Danas obratite pažnju na zdravlje, mogući su problemi sa probavom. Zdrava ishrana i fizička aktivnost bi vam mnogo prijale, povoljan je dan za pokretanje boljih navika. Izbegavajte saradnje sa ljudima koje nedovoljno poznate, propusti mogu da naruše vaš dosadašnji trud.
 
VAGA
 
Dnevni horoskop za 25. maj 2023. godine vas podseća na prijatelje koji su uvek bili uz vas. Danas ćete proslaviti veliki poslovni uspeh, prijaće vam okupljanje najbližih. Savršen trenutak da ispravite svoju grešku, pozovite osobu koju želite bez obzira da li ste u kontaktu ili ne. Prošlost kuca na vrata.
 
ŠKORPIJA
 
Danas ste na meti mnogih udvarača, čak i onih koji vas poznaju ceo život. Pojedini mogu prilično da vas iznenade, da ni sami nećete znati zašto se sve dešava tako. Uživajte u popularnosti, pa čak i leptirićima u stomaku ako se pojave. Bilo je vreme da krenete dalje, ostavite prošlost iza sebe.
 
STRELAC
 
Pazite da danas ne budete previše grubi prema nekome samo zato što želite da postignete svoj cilj. Ako preterate, mogli biste da oterate nekoga s puta, a da to niste ni nameravali. Obratite pažnju na svog partnera, čini se da određenim postupcima želi da vam ukaže na vaše greške.
 
JARAC
 
Danas je idealan dan da naučite nešto novo i da se usavršavate. Ovo će biti nit koja će upotpuniti vaše zadovoljstvo na poslovnom planu, a stiže vam i neočekivana pomoć od kolege. Prija vam pažnja koju dobijate od partnera, ali još uvek niste spremni na viši nivo u emotivnom odnosu.
 
VODOLIJA
 
Ako ste definisali ideje o svom usponu na profesionalnom polju, ovo je vreme da ih realizujete. Bićete zadovoljni finansijama, a danas možete očekivati i neku novčanu nagradu! Osim toga, jedno novo poznanstvo dolazi preko zajedničkih prijatelja. Spavajte više.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 25. maj 2023. godine vam govori da, umesto da pokušavate da se suprotstavite bilo kakvim intenzivnim emocijama ili teškim razgovorima, dajte sve od sebe da se oslonite na njih. Ono što bi na prvi pogled moglo da izgleda zastrašujuće, možda se ispostavi da je mnogo više zadovoljavajuće. Sukob sa partnerom je neizbežan, razgovarajte iskreno.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: