Horoskop za 25. novembar

Zabava - Subota 25.11.2023 - 11:16

Bikove sve "pritiska", Škorpijju muči prošlost, Strelac uživa, a vi?

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 25. novembar 2023. godine vam donosi prepreke na poslu. Moraćete brzo da razmišljate. Ukoliko ste na većoj poziciji sva odgovorno prelazi na vas. Budite mudri i vodite se iskustvom. Ljubav vam je trenutno da poslednjem mestu, ali ne zadugo. Više odmarajte!
 
BIK
 
Danas ćete poželeti da se izolujete, sve vas "pritiska" u okruženju. Pokušajte da nađete uzrok i suočite se sa problemima. Ne forsirajte sebe previše, radite stvari koje vas ispunjuju. Trenutni osećaj odraziže se i na vaš ljubavni život. Budite otvoreni sa partnerom, on može da vam bude dobra podrška.
 
BLIZANCI
 
Sve ono što vam se poslednjih nedelja skupljalo izaiće ća videlo. Reći ćete ljudima otvoreno šta mislite ne razmišljajući da li ćete da povredite nekog. Budi se vaša druga strana. Budite oprezni i trudite se da ne preterujete. U ljubavi napravite balans između društva i partnera. Unosite više vitamina!
 
RAK
 
Želite svima da učinite i ostavite dobar utisak, ali možda je bolje da se ne trudite previše. I sami znate da ne možete svima da udovoljite. Ostanite dosledni sebi i povećajte fokus na vašim ambicijama. U ljubavi budite direktniji, parner ne može da čita vaše misli. Mogući su problemi sa stomakom.
 
LAV
 
Danas nije najbolji trenutak da se raspravljate sa rodbinom. Kada osetite miran trenutak sednite i rešite zajedničke nesuglasice. Na poslu vas očekuje ubrzani tempo. Biće na vama da delujete u pravom trenutku. Zauzeti Lavovi zameraju partneru, oni slobodni spremni su za dublji odnos.
 
DEVICA
 
Perfekcionizma vam ne manjka, ali budite svesni da nisu svi kao vi. Moguće je da će neko da vas izbaci iz takta na poslu. Udahnite duboko i napravite pauzu. U kući su mogući manji kvarovi ili radovi na mreži. Budite strpljivi. Očekuje vas poziv jedne simpatične osobe. Poslušajte svoj unutrašnji instinkt.
 
VAGA
 
Dnevni horoskop za 25. novembar 2023. godine vam donosi novu priliku da napredujete. Na vama je da li ćete preseći i izaći iz zone komfora. Stavite dobro sve na papir. Slobodne Vage razmišljaju da uplove u ozbiljnije vode, dok se zauzete bore sa ljubomorom u vezi. Moguće su glavobolje!
 
ŠKORPIJA
 
Muče vas problemi iz prošlosti, još uvek niste raskrstili sa njima. Ne dozvolite da to i dalje utiče na vaš sadašnji život, posao i ljubav. Osvestite kod sebe šta je dobro, a šta loše po vas. Obratite više pažnje na respiratorni sistem, vladaju prehlade!
 
STRELAC
 
Ovo je vaš dan! Danas vam ide sve od ruke, zato uživajte. Na poslu očekuje vas manje iznenađenje, povišica, dodatni podstrek ili neka vrsta iznenađenje. U ljubavi ne ostavljajte nerešena pitanja. Zvezde vam savetuju da odmah rešite svaku nedoumicu sa partnerom ili simpatijom.
 
JARAC
 
Početakom dana moguće je veće neraspoloženje. To je zato što želite sve da postignete sami. Bolje delegirajte obaveze ili potražite pomoć saradnika. Slobodni Jarčevi žele nemoguće. Držite se po strani! Oni zauzeti nek se više posvetete partneru. Proverite krvni pritisak!
 
VODOLIJA
 
Ne dozvolite da vas danas manje vredni ljudi od vas "izbace iz koloseka". Bićete u iskušenju da otkrijete tuđe tajne na videlo. Budite obazrivi i strpljivi. Sve će na kraju doći na svoje. Slobodne Vodolije nemaju previše elena za ljubav, dok one zauzete nek obrate pažnju na tajne signale partnera.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 25. novembar 2023. godine vam savetuje da tri puta merite i jedanput sečete, pogotovo kada je posao u pitanju. Impulsivnosti vam ne manjka danas. Zvezde vam savetuju da budete mudri i dobro procenite način komunikacije sa drugima. U ljubavi pažljivo slušajte svoje unjutrašnje "ja"!
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: