Horoskop za 26. april

Zabava - Utorak 26.04.2022 - 08:23

Pred vama je horoskop za utorak 26. april. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
Ovan
Cele ove nedelje bićete više fokusirani na novac i zaradu, nego na osećanja i porodicu. Danas se potrudite da napravite mali predah od pravljenja planova i posvetite se partneru. Promene vremena vam teško padaju, potrebno vam je više sna.
 
Bik
Danas ste posebno energični, sve poslove koje ste neko vreme ostavljali po strani, sada sa uspehom završavate. Potrebno vam je više nežnosti od partnera. Proverite da li i on oseća isto. Problemi sa varenjem.
 
Blizanci
 
Kako vam se bliži rođendan, to ste sve napetiji i nervozniji. Prebirate po glavi šta sve niste završili, koje ste prilike propustili. Budite blaži prema sebi. Razmišljajte pozitivno i mudro isplanirajte sledeće korake.  
 
Rak
 
Danas bi bilo dobro da više vremena posvetite prijateljima i porodici. Stare razmirice i sukobi biće rešeni, a vi ćete napraviti rez i odstraniti iz života one koji vam ne žele dobro. Imate podršku partnera, dosta se na njega oslanjate. Više se krećite.  
 
Lav
U centru pažnje ste gde god da se pojavite, prosto zračite da vam je nemoguće odoleti. Iskoritite ovu harizmu da "progurate" svoj plan na poslu. Ideja je dobra, samo treba da nastupite odlučno. Smanjite uživanje u slatkišima.
 
Devica
 
Uradite sve što možete da proširite svoje vidike, značiće vam na poslu. Učite, istražujte, upoznajte nove ljude, imate dobre šanse da napredujete a sve zavisi upravo od toga koliko ste spremni da prihvatite novitete. Nedostaje vam druženje. 
 
Vaga
 
Nalazite se na prekretnici, privatni život ometa poslovni i nikako ne uspevate da uspostavite ravnotežu. Povedite računa o novcu, moguće je da ćete doneti pogrešnu odluku o zajedničkoj imovini. Nervozni ste.
 
Škorpija
Postoji mogućnost da će vam ponuditi da idete na poslovni put, što bi vam baš prijalo jer ste izuzetno iscrpljeni. Partner se oseća zapostavljeno, i to s pravom jer ignorišete njegove potrebe. Muči vas glavobolja.
 
Strelac
 
Dobićete ponudu od jedne ženske osobe za saradnju, ali bilo bi mudrije da odbijete. Nije povoljan trenutak za ulazak u nove projekte, sačekajte koju nedelju. Iznenadan poziv jedne osobe iz vaše prošlosti će vam ulepšati dan. Pazite zglobove.
 
Jarac
 
Povoljan je trenutak da uložite novac u neki manji posao, pod uslovom da je reč o saradnji sa osobom u znaku Bika ili Device. Romantični ste, zaneseni, ne dozvolite da vam sitni tračevi pokvare raspoloženje. Više vežbajte.
 
Vodolija
Organizovani ste i puni elana, danas ste na poslu nezaustavljivi. Dobar je dan za finansije, moguć je neočekivani priliv novca. Partner je isplanirao romantično veče, čak i ako na kraju dana budete umorni, potrudite se da mu udovoljite.   
 
Ribe
U dobroj ste poziciji na poslu da pregovarate o povećanju plate. Nadređeni vam veruju, ali vi morate da pokrenete razgovor o povišici. Muči vas ljubomora, ali nemate razloga za brigu. Ljubav vam je uzvraćena.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: