Horoskop za 26. avgust

Zabava - Ponedeljak 26.08.2019 - 09:46

Pred vama je horoskop za 26. avgust. Uživajte

Horoskop za 26. avgust FOTO: Mondo Horoskop za 26. avgust FOTO: Mondo
Ovan
Posvetite se privatnom životu. Fokusirajte se na poslove koje treba da obavite u kući. Posvetite se porodici i pokušajte da popravite odnose. 
 
Bik
Vidite se sa prijateljima. Moguće je neko kraće putovanje. Nemojte sve kritike da shvatate lično.
 
Blizanci
Nemojte sav novac da trošite na neke sitnice koje Vam nisu potrebne. Komunikativni ste. Moguć je priliv novca.
 
Rak
Preosetljivi ste. Gledajte da se ne raspravljate sa bliskim osobama. Moguć je priliv novca i bićete veoma zadovoljni kako sve ide na poslu.
 
Lav
Danas ste osetljivi na kritiku. Posvetite se saradnji sa drugim ljudima. Bilo bi dobro da se više odmarate, jer nemate dovoljno energije.  
 
Devica
Družite se više sa prijateljima. Mogući su novi kontakti. Ubrzajte se malo na poslu, nemojte sve da otaljavate.
 
Vaga
Napeti ste zbog posla. Ne nervirajte se oko drugih nego se usmerite na svoje obaveze. Provedite više vremena sa porodicom, to će Vam prijati.
 
Škorpija
Bavite se sportom. Moguće je neko usavršavanje. Imate višak energije. Pokušajte da ostvarite neke svoje ideje i pametno isplanirajte svoje obaveze.
 
Strelac
Nemojte da preterujete u trošenju novca. Štedite danas, iako Vam to pada jako teško. Budite pozitivniji.
 
Jarac
Drugi ljudi Vam mogu biti od pomoći. Ne moraju svi da znaju da ste nervozni i šta Vam sve smeta. Zadržite nešto za sebe. 
 
Vodolija
Napeti ste jer nikako ne možete da se oslonite na druge ljude. Trebalo bi da se okrenete radu i da budete detaljni. Moguće su greške ako budete žurili.
 
Ribe
Organizujte se malo bolje na poslu. Ne nervirajte se, ako Vam nešto ne ide kako ste zamislili, nego se posvetite hobijima ili sportu.
Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: