Horoskop za 26. avgust

Zabava - Četvrtak 26.08.2021 - 09:28

Pred vama je horoskop za četvrtak 26. avgust. Sa srećom.

FOTO: Mondo FOTO: Mondo

Ovan

Imate želju za uživanjem sa partnerom. Ako ste slobodni, može da dođe do novo poznanstva. Biće vam lako da postignete sve što ste planirali.
Bik

Danas ćete imati dosta sreće što se tiče ljubavi. Skloni ste flertu. Moguć je priliv novca, danas možete očekujete uspeh na poslu.

Blizanci

Odlično ste raspoloženi i skloni uživanju. Pokušajte da se posavetujete sa prijateljima oko planova koje imate. Usporeniji ste nego obično.
Rak

Sve vam ide kako ste zamislili. Možete da budete mirni i zadovoljni. Pokušajte da se ubrzate na poslu.
Lav

Nemate potrebu da menjate danas ništa na poslu. Usmereni ste na obaveze koje imate. Nemate vremena za privatni život, ali ne zapostavljajte voljenu osobu.
Devica

Staloženi ste i sve vam ide od ruke. Ne dozvolite drugima da vas iskorišćavaju. Ne jedite jaku hranu, mogući su problemi sa varenjem.

Vaga

Veoma ste iscrpljeni danas, ali popodne ćete da se osećate mnogo bolje. Pod stresom ste zbog previše obaveza. Štednja je ključna za današnji dan.
Škorpija

Posvetite više vremena privatnom životu, a ne preterujte sa poslom. Zabrinuti ste za svoje finansije. Ono što je danas bitno je da ne trošite previše novca na stvari koje vam nisu neophodne.
Strelac

Pokušajte da pazite kako trošite novac. Odmarajte više. Moguć je pad pritiska.
Jarac

Nemojte toliko da se brinete šta će partner da vam zameri što se tiče posla, nego budite otvoreni i držite se svojih stavova. Družite se više sa prijateljima. Preko Interneta možete upoznati neki zanimljivu osobu.
Vodolija

Neka osoba koja je iz vašeg okruženja može da vam se dopadne. Budite agilni i brzi na poslu. Bitno je da se držite plana rada. Odredite svoje prioritete.
Ribe

Budite otvoreni prema partneru i recite šta vam smeta. Posao vam je na prvom mestu. Ne želite ništa da menjate, a to je dobro jer nisu dobri aspekti za promene.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: