Horoskop za 26. decembar

Zabava - Četvrtak 26.12.2019 - 01:03

Pred vama je horoskop za četvrtak 26. decembar. Sa srećom.

Horoskop za 26. decembar. Foto: Mondo Horoskop za 26. decembar. Foto: Mondo

Ovan

Danas ste previše usmereni na sebe. Ne zapostavljajte partnera. Budite umereni.

Bik

Posvetite se partneru. Priredite mu neko iznenađenje ili bar večeru. Skloni ste flertu. Budite temeljni danas.
Blizanci

Možete neke probleme koje imate na poslu i zadržati za sebe, ne opterećujte partnera time. Opterećeni ste previše obavezama koje niste završili u toku nedelje. Bitno je da se bolje organizujete.
Rak

Provedite vreme sa partnerom i sa prijateljima. Moguće je novo poznanstvo preko prijatelja. Potrudite se da se usmerite na saradnju sa drugima.
Lav

Uradite nešto za partnera što odavno želite, iznenadite ga. Slobodni, ne odbijajte poziv za izlazak ili zabavu. Ne zapostavljajte porodicu zbog obaveza. Mogući su problemi sa leđima.
Devica

Danas je sve kako treba u vezi, uživate. Na putovanju možete upoznati neku zanimljivu osobu. Planirajte bolje svoje vreme. Bavite se nekom aktivnošću.
Vaga

Partner neće moći dugo da toleriše posvećenost poslu koju imate, pa bi bilo pametno da ne zapostavljajte vaš odnos. Preko posla može doći do nekog zanimljivog poznanstva. Bićete zadovoljni finansijama.
Škorpija

Pokušajte da porazgovarate sa partnerom i stvarima koje Vam smetaju. Očekujte odličnu saradnju sa kolegama. Potrudite se da pomognete saradnicima koliko god da možete.
Strelac

Sporiji ste nego inače, a to Vas nervira, ali nemate koncentraciju danas. Potrudite se da se dobro organizujete, da ne biste nešto zaboravili da uradite. Ne prejedajte se.
Jarac

Možete da upoznate neku zanimljivu osobu preko prijatelja. Potrebno je da više energije posvetite radu. Fokusirajte se.
Vodolija

Niste dobro raspoloženi i nemate dovoljno energije. Radije ćete ostati kod kuće. Nije Vam do druženja.
Ribe

Pomalo sve ide sporije nego inače. Danas nemate koncentraciju za rad. Napeti ste.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: