Horoskop za 26. jul

Zabava - Utorak 26.07.2022 - 09:15

Pred vama je horoskop za utorak 26.jul. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
Dnevni horoskop za 26. jul 2022. vam predviđa mnogo obaveza, očekivanja od vas će biti velika ali ste na visini svakog zadatka. Vaše samopouzdanje je na vrhuncu i osećate se kao da sve možete da ostvarite, privatno ili poslovno. Imate iznenađenje za partnera!
 
BIK
Prva polovina dana prolazi vam u obavezama, i imate utisak da danas nemate dovoljno sati za sve što bi trebalo da ostvarite. Razmislite da li se neko u vašoj okolini samo pretvara da radi ono što se od njega očekuje i kako biste na to mogli da mu skrenete pažnju? U ljubavi vam je savršen dan!
 
BLIZANCI
Vaš dnevni horoskop predviđa neki nesporazum na poslu, pa otvorite četvore oči. Moguće je da će se neko "zakačiti" za vas oko nečega što se dogodilo u prošlosti, a što nikako da vam zaboravi. Razmišljate o promeni vezanoj za fizički izgled.
 
RAK
Vrlo ste uzbuđeni danas zbog nekog plana koji imate, ali pazite kome otkrivate detalje. Neka osoba iz vaše okoline je ljubomorna na vas. U ljubavi, sledi vam flert koji će vas oboriti s nogu!
 
LAV
Dnevni horoskop za 26. jul 2022. godine u znaku je neke nesigurnosti koju osećate, kao da previše stvari zavisi od drugih, a ne od vas, i to vam stvara nelagodu. Morate više da verujete u svoje sposobnosti, jer ipak nije situacija takva kakvom vam se čini. Danas je dobar dan za veće troškove ako ste planirali šoping!
 
DEVICA
Odličan period za vas, na poslu vam stižu pohvale a u vaš život ulazi nova doza romantike. Ako niste u vezi, odjednom uživate u flertu sa osobom koju ste do sada smatrali prilično staromodnom, a koja vam otkriva svoje nove osobine. Kada je zdravlje u pitanju, pripazite se prejake klime, moguće je da će vam smetati.
 
 
AGA
Možda ste još uvek kod kuće, ali mislima ste na odmoru, na nekoj dalekoj, lepoj destinaciji gde niko nema vaš broj telefona. Prethodni period vas je iscrpeo i potrebno vam je da se napunite dobrom energijom. Oslonite se na partnera i prijatelje, neophodno je da vas razvesele i podsete vas da život nisu samo obaveze.
 
ŠKORPIJA
Ljubavni život vam zadaje glavobolje, nešto ne štima u vezi ali nikako da dokučite da li je do partnera, ili do vas. Iskren razgovor je jedini put da rešite taj problem, i bićete prijatno iznenađeni, jer zapravo nije toliko veliki koliko ste oboje mislili. Isplanirajte kraći put za vikend, prijaće vam.
 
STRELAC
Vaš dnevni horoskop za 26. jul 2022. godine je u znaku preispitivanja, neka negativna misao ili situacija vam nikako ne da mira. Zapamtite da ništa nećete rešiti tako što ćete se samo vrteti ukrug sa svojim mislima, potrebna vam je objektivna perspektiva da biste shvatili šta da uradite drugačije. Povedite računa o ishrani, moguće je da ćete pretovariti stomak.
 
JARAC
Ako niste u vezi, čeka vas uzbudljivo leto jer se u vaš život vraća neka osoba koja vam se davno dopadala, a tada niste imali priliku da produbite vaš odnos. Da li je baš ovo leto kada će se zvezde poklopiti za vezu sa tom osobom? Budite hrabri i iskoračite iz svoje zone komfora!
 
VODOLIJA
Budite oprezni s novcem, novčani horoskop vam nije sjajan danas i moguće je da ćete biti na gubitku. Sve veće troškove odložite za neki drugi dan, a danas prištedite. U ljubavi, dobijate poruku koju niste sigurni kako da protumačite!
 
RIBE
Dnevni horoskop za 26. jul 2022. vam predviđa neobičan susret o kojem ćete razmišljati u danima koji tek dolaze. U pitanju je osoba koju poznajete površno, ali će vam reći nešto što niste očekivali. Da li ste upravo stekli novu simpatiju, ili neprijatelja? 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: