Horoskop za 26. jun

Zabava - Ponedeljak 26.06.2023 - 09:19

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 26. jun 2023. godine vam donosi lepe vesti. Osetićete zadovoljstvo i lični napredak, a pozitivnu energiju prenećete i na najbliže ljude. Današnji dan ispunjen je harmonijom, uživajte u novim dešavanjima. Romantično veče.
 
BIK
 
Vaš dnevni horoskop vam predviđa poboljšanje finansijske situacije. Nešto na čemu ste dugo radili dobija na značaju, možete da očekujete novac. Savet je da se ne rasipate, a odličan je dan i za novo ulaganje. Partner vam zamera odsutnost, razgovarajte o ambicijama.
 
BLIZANCI
 
Zvezde vam predviđaju sukob sa osobom koju dugo poznajete. Neće vam se dopasti potezi koji će uticati na vaše planove. Čuvajte se reči izgovorenih u afektu, mogu skupo da vas koštaju. Blage trzavice u odnosu sa partnerom, danas donosite važnu odluku.
 
RAK
 
Horoskop vas savetuje da današnji dan posvetite isključivo sebi. Nećete moći da izbegnete bezbroj poziva i pitanja za pomoć, ali sasvim je u redu da ne uradite nešto što niste u mogućnosti. Danas ćete naučiti kako da kažete "ne". Tenzija koja vlada u prethodnim danima vas je okupirala, pronađite momenat za sebe.
 
LAV
 
Dnevni horoskop za 26. jun 2023. godine vas upozorava na ljude koje ste nedavno upoznali. Ako planirate da sklapate poslovnu saradnju, dobro proverite svaki detalj. U ljubavi sve ide kako treba, partner je zadivljen vašom pažnjom. Večeras očekujte lep gest.
 
DEVICA
 
Posao je u fokusu vašeg dnevnog horoskopa. Odlučni ste u nameri da dan protekne pod mantrom "rad, red, disciplina". Slučajno poznanstvo može sve da poremeti, savet je da ne idete protiv sebe. Izdvojite vreme za kafu i pružite šansu novoj prilici. Emocije ne biraju.
 
VAGA
 
Dnevni horoskop za 26. jun 2023. godine kaže da danas ne izbegavate obaveze koje vas čekaju. Ako se potrudite, krajem dana možete da očekujete nagradu. Potrudite se da uradite sve što je u vašoj moći, osetićete znatno olakšanje. Brinete i za emotivni odnos, ne gurajte probleme pod tepih.
 
ŠKORPIJA
 
Taman kada ste mislili da ste isplivali iz problema, javlja se još jedan. Dotukla vas je misao da vam ponestaje snage da se borite, ali poslušajte savete osoba koje vas vole. Provedite veče uz opuštanje, potrebno vam je da sredite misli. Oraspoložiće vas sjajna vest koju dobijate na poslu.
 
STRELAC
 
Povoljan dan za važne ugovore, novčane transakcije ili velike kupovine. Dobićete brojne pogodnosti, pa ne odlažite sve što možete danas da završite. Niste sigurni šta da radite kada je ljubavna situacija u pitanju, poslušajte intuiciju. Ne dozvolite okolini da utiče na vas.
 
JARAC
 
Previše ste napeti jer želite da sve bude po vašem. Budite otvoreni da saslušate druge, možda zajedničkim snagama dobijete bolje rešenje. Misli su vam usredsređene na osobu iz prošlosti, voleli biste da obnovite kontakt. Napravite prvi korak - ko ne rizikuje, taj ne dobija.
 
VODOLIJA
 
Brinete o preprekama unapred, a ni ne slutite koliko su lake za premostiti kada ste vi u pitanju. Konkurenciji upadate u oči, vodite računa kome se poveravate. Imate mnogo udvarača, bezazleni flert može da nagovesti ljubav na duže staze.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 26. jun 2023. godine kaže da treba da budete iskreni kada su emocije u pitanju. Tajne mogu da isplivaju na površinu, a ishod vam se neće dopasti. Ne čekajte poslednji trenutak da otvorite sve karte. Briljirate na poslu, mnogima ste uzor. Više spavajte.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: