Horoskop za 26. maj

Zabava - Nedelja 26.05.2019 - 00:20

Pred vama je horoskop za nedelju 26. maj. Sa srećom.

Horoskop za 26. maj. Foto: Mondo Horoskop za 26. maj. Foto: Mondo

Ovan

Ne zapostavljajte privatni život zbog previše obaveza. Prilično ste komunikativni. Imate potrebu da putujete više i da se družite.

Bik

Mogući su neki problemi na poslu u vezi sa nekom ženskom osobom. Nemojte se premarati. Nervozni ste zbog problema sa kolegama. Pokušajte da rešite sve što Vas opterećuje na najbrži mogući način.

Blizanci

Sjajno ste raspoloženi i pozitivni. Posvetite više pažnje i vremena partneru. Usredsredite se na obaveze koje imate i odradite ono što je prioritet.

Rak

Popričajte sa partnerom o problemima koje imate. Ne pravite sebi preveliki pritisak zbog previše obaveza. Vreme je da platite račune i da se opustite danas. Dajte sebi oduška.

Lav

Danas je idealan dan za dogovore sa drugima. Postoji mogućnost za nova poznanstva. Komunikativniji ste nego inače.

Devica

Emotivno ste stabilni i uživate, ako ste u vezi. Priliv novca je očekivan i bićete zadovoljni uspehom na poslu. Budite temeljni danas.

Vaga

Danas je odličan dan za putovanje. Iskoristite dan za viđanje sa dragim ljudima. Posao Vas prilično opterećuje. Pod stresom ste zbog previše obaveza.

Škorpija

Trebalo bi da napravite plan rada za sledeću nedelju. Odmarajte se više. Opterećeni ste problemima koji su vezani za porodicu.

Strelac

Ne zapostavljajte privatni život. Budite otvoreni i iskreni što se tiče toga kako se osećate u vezi. Ako ste slobodni, skloni ste flertu. Odlični su aspekti da razrešite sve nedoumice vezane za posao.

Jarac

Moguć je priliv novca. Odlično se osećate. Idite u šoping ako imate vremena.

Vodolija

Napeti ste zbog novca. Platite račune na vreme. Bavite se nekom aktivnošću ili bar provedite vreme u prirodi.

Ribe

Niste raspoloženi za neki ozbiljan rad danas. Pazite na detalje na poslu, da ne biste imali probleme. Potrudite se da se ne zamerate drugim ljudima.

 

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: