Horoskop za 26. maj

Zabava - Sreda 26.05.2021 - 09:29

Blizanci donose dobre odluke, Ribe da razmisle o promeni posla, Rak ima dosta mogućnosti, a vi?

Pročitajte dnevni horoskop za 26. maj FOTO: Mondo Pročitajte dnevni horoskop za 26. maj FOTO: Mondo
Ovan
Bilo bi dobro da razmislite kako možete bolje da napredujete na poslu. Veoma ste pozitivni i imate dosta ciljeva. Ne rasplinjavajte se na više strana.
 
Bik
Postoji mogućnost da se razočarate u saradnike, pokušajte da se ne zbližavate sa svima. Moguć je veći priliv novca, ali nije idealan dan za ulaganje.
 
Blizanci
Donećete dobre odluke u vezi sa privatnim životom. Mislite malo više na ljubav, ne samo na posao. Slobodni, postoji mogućnost da uđete u neku vezu, ali ne brzajte sa tim.
 
Rak
Budite proaktivni i vredni, ne čekajte da vam se prilika ukaže sama od sebe. Imate dosta mogućnosti. Saradnja sa osobama koje nisu iz vašeg mesta ili zemlje može bude jako dobra.
 
Lav
Iskoristite svaku šansu da provedete više vremena sa voljenom osobom. Veoma ste romantični i skloni flertu. Potrudite se da date sve od sebe ako ste slobodni i da privučete pažnju osobe koje nam se dopada duže vreme.
 
Devica
Budite dosledni svojim planovima. Ne slušajte tuđe savete osim ako ih ne daju ljudi koji su baš bliski. Preosetljivi ste na kritiku danas.
 
Vaga
Ako vam ne odgovara osoba sa kojom najviše sarađujete razmislite o tome da promenite saradnika ili da radite sve što možete sami. Držite se svojih principa. Budite temeljni na poslu.
 
Škorpija
Razmislite kako možete da ostvarite svoje ambicije. Uporni ste. Odličan je dan za šoping, slaganje i planiranje budućnosti.
 
Strelac
Danas nije idealan dan za kompromise ili dogovore. Pratite svoj osećaj i nemojte da ugađate previše drugima. Radite kako mislite da je najbolje za vas, iako će to možda nekom da izgleda kao da ste sebični.
 
Jarac
Ukoliko vam neko traži neku uslugu razmislite prvo koliko obaveza imate. Ne preterujte sa poslom. Dan je dobar za odmor i završavanje obaveza.
 
Vodolija
Posvećeniji ste prijateljima nego inače. Možda dobijete neki dobar savet od njih. Ne brzajte sa odlukama koje su veoma važne.
 
Ribe
Razmišljate o promeni na poslu ili promeni samog posla. Zapitajte se čime se tačno nezadovoljni. Neka starija ženska osoba može da vam bude od pomoći, ali ne bi trebalo da budete previše ambiciozni u planovima. Budite realni.
Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: