Horoskop za 26. novembar

Zabava - Ponedeljak 26.11.2018 - 09:53

Pred vama je horoskop za ponedeljak 26. novembar. Sa srećom.

Horoskop za 26. novembar. Foto: Mondo Horoskop za 26. novembar. Foto: Mondo

Ovan

Kreativni ste. Bilo bi dobro da se potrudite malo više oko partnera. Romantični ste. Stanje na poslu je dobro, možete očekivati jako uspešan dan.
Bik

Vreme je za uživanje u krugu porodice. Pomalo ste pasivni, potrebna Vam je motivacija. Vredni ste i ambiciozni i nadređeni će to ceniti.
Blizanci

Komunikativni ste danas. Želite da se vidite sa svima, sve da završite, ali Vam nedostaje plan. Dobar je dan za kontakte i saradnju sa drugima.

Rak

Ne zapostavljajte partnera zato što brinete dosta zbog posla. Ne uključujte previše osećanja u poslovni život. Moguća glavobolja.
Lav

Nemojte biti previše fokusirani na sebe. Bitno je da Vam bude zabavno u vezi. Nervozni ste jer ne ide sve kako treba na poslu, pa to može da pokvari odnos sa partnerom.
Devica

Trebalo bi da se više družite sa prijateljima. Uživajte malo više posle posla, ne morate stalno da radite. Podelite obaveze na više delova, tako ćete lakše sve završiti.
Vaga

Pokušajte da cenite više sebe i da napravite dogovor sa partnerom. Tako ćete poboljšati vezu. Nemate dovoljno volje za rad, ali ni motivaciju. Potrebne su Vam nove ideje.
Škorpija

Previše brinete oko ishoda poslova. Ambiciozniji ste nego inače. Danas ćete imati buran dan, ali dajte svoj maksimum. Fokusirajte se.
Strelac

Ako ste slobodni, moguće je neko putovanje i novo poznanstvo na putu. Ne propuštajte prilike. Zauzeti, poboljšajte komunikaciju sa partnerom. Kolege će biti sklone kompromisu danas.
Jarac

Danas ste previše emotivni. Ne shvatajte kritiku od strane drugih suviše lično. Uradite na poslu sve kako mislite da treba i ne odlažite ništa.
Vodolija

Saradnici mogu biti prilično zahtevni, a na Vama je da ispratite te zahteve. Budite odgovorni. Danas Vam je na prvom mestu posao, a ne porodica i ljubav.
Ribe

Ne zapostavljajte partnera zbog obaveza na poslu, to može loše da utiče na Vaš odnos. Ne ulazite u rasprave. Bitno je da izdvojite vreme za odmor, jer ćete tako smanjiti stres.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: