Horoskop za 26. novembar

Zabava - Četvrtak 26.11.2020 - 09:24

Pred vama je horoskop za četvrtak 26. novembar. Sa srećom.

Horoskop za 26. novembar. Foto: Mondo Horoskop za 26. novembar. Foto: Mondo

Ovan

Imate podršku dobrih aspekata da zaradite više novca. Nemojte da čekate više da ostvarite neke dobre prilike. Budite ambiciozni i ne odustajte od svojih ciljeva.
Bik

Veoma ste odgovorni. Možda imate utisak da ste malo sporiji, ali ste bar tačni. Ne silite sebe da radite nešto što vam ne prija, da se viđate sa ljudima koji vas icrpljuju. Radite samo ono što vama odgovara.

Blizanci

Sve što ste hteli da kupite danas ne bi trebalo, nego odložite trošenje novca za neki drugi dan. Trebalo bi da se posvetite stvarima koje stalno odlažete, a ne da idete u šoping. Ne osećate se baš najbolje i niste dobro raspoloženi.
Rak

Ne opterećujte se previše problemima drugih ljudi. Potrudite se da gledate samo sebe jer ćete tako najlakše da uspete danas. Ako niste sigurni u iskrenost bliskih ljudi ne bi bilo dobro da se poveravate svakome.
Lav

Imate dobre veze i lako se dogovarate sa drugima. Sigurni ste u sebe i donosite dobre odluke. Razmislite kako biste mogli da budete još bolji u svom poslu i ne brzajte sa promenama.
Devica

Imate izbor da danas imate dobar ili loš dan. Izaberite pozitivnu opciju i ne preterujte sa poslom. Provedite više vremena sa voljenom osobom, a ne zapostavljajte ni porodicu.
Vaga

Moguć je finansijski napredak ako se fokusirate. Razmislite da li ste zadovoljni platom i šta bi trebalo da uradite da bude veća. Veoma ste strastveni i skloni flertu. Uživajte u ljubavi ako ste u vezi.
Škorpija

Možete da izaberete sa kim želite da budete. Dvoumite se između dve osobe koje su podjednako privlačne. Ako ste u vezi, voljena osoba vam je privržena.
Strelac

Budite uporni da ostvarite sve što ste zacrtali. Dokumentaciju sredite danas i pripazite na detalje. Ostavite sa strane predrasude jer to može samo da vas ometa u poslu.
Jarac

Odlično se osećate. Potrudite se da se fokusirate na ljubav, ne na posao. Skloni ste zaljubljivanju, a ako ste u vezi, potrebno vam je više pažnje nego inače.
Vodolija

Osetljivi ste na kritiku. Ne primajte ništa previše lično što dolazi od strane rodbine, imaju dobru nameru, samo su svi možda previše direktni. Zarada može da se poveća ako budete racionalniji.
Ribe

Ne rasipajte novac na stvari koje vam nisu potrebne odmah. Privlačite pažnju drugih ljudi, lako možete da zavedete neku osobu koja vam se duže vreme sviđa. Partner vam je velika podrška

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: