Horoskop za 26. novembar

Zabava - Subota 26.11.2022 - 10:33

Pred vama je horoskop za subotu 26. novembar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
Dnevni horoskop za 26. novembar 2022. godine vam donosi malo rasterećenja. Konačno ćete da odahnete nakon naporne radne nedelje, a idealan je dan da posvetite vreme sebi. Ne odbijajte poziv nekoga ko u vama vidi prijatelja ili uzora. Možete od te osobe dosta da naučite!
 
BIK
Vaša tvrdoglava narav bi mogla da utiče na odnose u porodici. Ne padajte na reči i mišljenja drugih, već mislite svojom glavom. Nije sve tako crno i belo kao što izgleda. Ako se u skorije vreme ne trgnete i ne radite na sebi, propustićete dosta i samo nazadovati. Pokrenite se!
 
BLIZANAC
Nestalna i vesela priroda kojom odišete bi mogla nekome da zasmeta u vašem okruženju. To može da bude osoba koja je ljubomorna na vas, a nije isključivo da partner počne da vam ljubomoriše. Držite do sebe i partneru dajte do znanja da vam znači!
 
RAK
Na ivici ste da pokupite stvari i odete negde daleko... Bežanjem od problema nećete ništa da rešite. Trenutno ste poljulajni, ali to neće dugo da traje. Naoružajte se strpljenjem i pozitivnom energijom jer bolji dani dolaze za vas. Vežbajte više!
 
LAV
Zvezde vam poručuju da u svemu lošem što vam se dešava, pronađete i malog dobrog. Izvucite lekcije iz grešaka i hrabro koračajte napred, poput pravog lava. Iako ste možda zabrinuti za svoju budućnost i sebe, ne pokazujte to drugima, već jasno zauzmite čvrst stav.
 
DEVICA
Niste ni svesni koliki potencijal posedujete, a samo ako se povežete sa pravim ljudima i nađete na pravom mestu on će doći do izražaja. Nemojte da vas mrzi da obiđete glavna dešavanja u gradu i da budete primećeni. Nikada se ne zna na koga možete da naiđete!
 
VAGA
Vašu dvostruku prirodu, konstantno vaganje i razmišljanje o sledećem koraku bi mogli da ostavite po strani i da konačno misli i reči pretvorite u dela. Potreban vam je odmor i beg od gužve i buke. Iskoristite vikend da se napunite energijom!
 
ŠKORPIJA
Dnevni horoskop za 26. novembar 2022. godine biće u znaku zdravlja, jačanja psihe i fizičke aktivnosti. Tokom celog dana bićete non-stop aktivni, što će vam prijati. Konačno će stvari da dođu na svoje, a vi ćete polako da se oslobodite prošlosti. Samo napred!
 
STRELAC
Prva polovina dana vam donosi druženje sa porodicom, dosta smeha i prisećanja nekih lepih trenutaka. Idealno je vreme da svi otvoreno porazgovarate o  problemima, a savet najstarijeg člana će vam dobro doći. Čuvajte se prehlade!
 
JARAC
U ljubavi vam ne cvetaju ruže, a jedan od krivaca je to što ste se više fokusirali na posao i karijeru. Pronađite najbolje rešenje i vreme da se posvetite partneru. Slobodni Jarčevi neće znati za koga pre da se odluče. Radite onako kako vam srce nalaže!
 
VODOLIJA
Ne sviđa vam se kako se stvari odigravaju u vašem poslovnom životu. Vreme je za radikalne promene! Stavite na papir šta želite da psotignete i laganim koracima stremite ka tome. Jedna osoba iz okruženja vam upotno daje tajne ljubavne znake. Obratite pažnju na to!
 
RIBE
Dnevni horoskop za 26. novembar 2022. godine vam poručuje da se pripazite naglih odluka. Nemojte da žurite kada je reč o ozbiljnim životnim stvarima. Moglo bi da vam se "obije" o glavu! Potražite savet starijih i vodite računa u šta ulažete novac!
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: