Horoskop za 26. septembar

Zabava - Subota 26.09.2020 - 09:28

Pred vama je horoskop za subotu 26. septembar. Sa srećom.

Horoskop za 26. septembar. Foto: Mondo Horoskop za 26. septembar. Foto: Mondo

Danas se prilično dobro osećate. Dogovorite se sa partnerom oko svih obaveza koje imate naredne nedelje. Tako će sve da vam bude zanimljivo.
Bik

Moguć je flert ili nešto više sa osobom koju znate duže vreme. Ne odlažite obaveze koje imate, nego se ubrzajte malo na poslu. Sve Vam ide jako lako. Mesec u znaku Vodolije u polju ideja podržava nove ideje.

Blizanci

Veoma ste energični. Trebalo bi da se bavite sportom. Moguć je kraći put, ako imate priliku za to, ne propuštajte je.
Rak

Imate odličnu komunikaciju sa partnerom. Opterećuju vas obaveze, ali to nije izgovor da se ne posvetite partneru. Nervozniji ste nego inače.
Lav

Preko saradnika možete da upoznate neku zanimljivu i neobičnu osobu. Obratite pažnju na ljude oko sebe, nemojte da pravite zid oko sebe. Odličan je dan za saradnju sa drugima.
Devica

Bićete ubrzani na poslu i sve će da bude kako ste isplanirali. Očekujte pohvalu od strane nadređenog. Kolege mogu da budu od pomoći.
Vaga

Sve Vam ide kako treba u vezi i baš uživate. Romantičniji ste nego inače. Ne opterećujte previše partnera problemima koje imate na radnom mestu. Ako postoji neka osoba na poslu sa kojom se dobro slažete, možda tu bude nešto više od flerta.
Škorpija

Niste zadovoljni stanjem na poslu, ali ipak ne činite ništa da to promenite. Nerviraju vas drugi ljudi jer ste preosetljivi, ali i niste toliko fokusirani na rad. Očekivan je priliv novca. Hranite se zdravije.
Strelac

Budite odlučni što se tiče nekih stvari u vezi sa usavršavanjem ili završavanjem nekih započetih projekata. Ne odlažite ništa. Možda ćete biti nervozni, ali ćete lako da se dogovorite sa drugima oko svega.
Jarac

Ima dosta stvari koje vam baš nisu kako treba, ali popričajte sa partnerom o problemima koje nikako da rešite. Moguć je priliv novca. Ne osećate se baš najbolje.
Vodolija

Napeti ste i danas vas ne zanima ljubavni život. Posvetite se malo više sebi. Sve vam ide od ruke, pa ćete bar da se oraspoložite na poslu.
Ribe

Imate dosta obaveza koje niste završili na vreme. Dobro se osećate. Niste baš raspoloženi za druženje, radije biste uživali kod kuće.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: