Horoskop za 26. septembar

Zabava - Utorak 26.09.2023 - 09:11

Dnevni horoskop za 26. septembar 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 26. septembar 2023. godine vam donosi sjajnu energiju! Uprkos padu energije ljudi iz poslovnog okruženja, vi ste spremni da ostvarite cilj. Ljubavne trzavice su uobičajene, ne remete vaše zadovoljstvo. Čuvajte se prehlade, pojačajte unos vitamina.
 
BIK
 
Vaš dnevni horoskop vas podseća na nedovršene zadatke. Ne ostavljajte ništa za sutra, tu se krije ključ uspeha. Prija vam izolacija, ali poziv jedne osobe može da je prekine. Osetićete varnice! Obratite pažnju na ishranu, smanjite unos začinjene hrane.
 
BLIZANCI
 
Zvezde vam donose zanimljiv izazov! Odlučni ste da napredujete na poslu, a danas se vaš trud posebno primećuje. Možete da očekujete novčanu nagradu. Partner ne razume najbolje vaše povlačenje u kriznim situacijama. Budite voljni da razgovarate.
 
RAK
 
Skloni ste konfilktu, naročito sa partnerom. Višak slobodnog vremena negativno utiče na vas, zvezde vas savetuju da se aktivirate kada je posao u pitanju. Odličan dan za sve one koji traže posao. Obratite pažnju na komunikaciju sa prijateljima, možda nekoga od njih zapostavljate. Više spavajte.
 
LAV
 
Dnevni horoskop za 26. septembar 2023. godine kaže da više pažnje posvetite poslu. Na ivici ste da odustanete, a tako vas malo deli od finalnog rezultata koji želite. Ne libite se da prihvatite pomoć. Mlađa osoba suprotnog pola danas okupira vašu pažnju.
 
DEVICA
 
Ljubav je u fokusu vašeg dnevnog horoskopa! Uživate u romantičnim gestovima partnera ili osobe koja vam se dopada. Sigurni ste da je emotivni odnos koji gradite baš ono što želite. Na poslu sve ide onako kako ste zamislili, danas briljirate.
 
VAGA
 
Dnevni horoskop za 26. septembar 2023. godine vas savetuje da se klonite toksičnih ljudi. Ne prija vam energija osobe koju ste nedavno upoznali. Imate utisak da se više bavite tuđim nego svojim problemima. Povoljan dan za finansije, sledi novčani dobitak.
 
ŠKORPIJA
 
Odličan dan za napredovanje! Zvezde kažu da je sve u vašim rukama. Drugim rečima, ako želite napredak ili povišicu, obratite se nadređenima. Ishod ide u vašu korist. Danas ste u ulozi savetodavca, prijatelji žele vašu pomoć. Imate mnogo udvarača, ali ljubav vam trenutno nije prioritet.
 
STRELAC
 
Ne propustite priliku koja dolazi iz inostranstva. Ovo može da bude dan u kom izlazite iz zone komfora. Upuštanje u nove poslovne sfere može da vam pomogne. Otvaraju se novi vidici. Partner vam je velika podrška, danas vas očekuje iznenađenje.
 
JARAC
 
Niste raspoloženi za vreme sa partnerom. U glavi vam se motaju misli o osobi iz prošlosti. Budite iskreni, neka tajna će isplivati na videlo. Mogući konflikti sa nekim od članova porodice, vodite računa o afektu. Moguća nesanica.
 
VODOLIJA
 
Dok pomognete svima, zaboravljate na sebe. Fali vam vreme da se posvetite svojim potrebama, ne odlažite. Uradite nešto što vam prija, poput masaže. To će povoljno uticati na vas i osloboditi vas bespotrebnog stresa. Slobodne Vodolije čeka zanimljiv flert u večernjim satima.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 26. septembar 2023. godine kaže da danas možete dobro da naplatite svoju kreativnost! Sredinom dana možete da očekujete novac za prethodni trud. U ljubavi sve ide kako treba, prija vam pažnja partnera. Organizujte zajedničko putovanje.
 
 
 
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: