Horoskop za 27. april

Zabava - Utorak 27.04.2021 - 09:43

Pred vama je horoskop za utorak 27. april. Sa srećom.

Horoskop za 27. april. Foto: Mondo Horoskop za 27. april. Foto: Mondo

Ovan

Strastveni ste i skloni flertu. Potrudite se da se fokusirate na partnera, ako ste u vezi. Ne ulazite u rasprave. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo ili neka avantura.
Bik

Želite da dobijete pomoć od saradnika, ali morate da je zatražite. Potrudite se da se usredsredite na neke promene koje možete da napravite, nemojte da se držite sigurnog puta. Vreme je da iskoristite nove poslovne prilike.

Blizanci

Brinite više o svom zdravlju. Pomalo ste iscrpljeni. Ne dozvolite da vas poremete privatni problemi da ne možete da budete efikasni na poslu.
Rak

Strastveni ste. Lako dolazite do nekog novog poznanstva. Nije vam teško da se fokusirate na partnera i njegove potrebe. Sve je u najboljem redu u ljubavi.
Lav

Preosetljivi ste danas. Nije vam lako da realizujete sve što ste zamislili, ali smanjite malo pritisak i očekivanja. Ono što je važno je da pored posla imate vreme za odmor.
Devica

Neka osoba koja vam je dosta pomagala ranije i sada može da bude od pomoći. Nije vam lako da tražite pomoć druge osobe, to prosto ne ide uz vaš karakter. Potrudite se da se usredsredite na poboljšanje komunikacije sa kolegama.
Vaga

Priliv novca je očekivan. Jako je bitno da danas sledite svoj osećaj i ambicije. Otvorite se za nove saradnje, ne budite tvrdoglavi.

Škorpija

Imate povećan pritisak na poslu. Nije vam lako da postignete sve što drugi zahtevaju od vas. Moguća glavobolja i problemi sa imunitetom.
Strelac

Danas završite sve obaveze koje ste započeli. Ne dozvolite da vam nešto ostane za drugi dan. Nije vam lako da se usredsredite na sve što nije odrađeno, ali dajte sve od sebe da budete brzi.
Jarac

Preko prijatelja je moguće novo poznanstvo sa nekom zanimljivom osobom. Zauzeti, priredite neko iznenađenje partneru. Bitno je da vam danas ne bude dosadno i da odradite sve što ste zamislili na poslu.
Vodolija

Neka ženska osoba može da vam pomogne na poslu. Ne trošite previše novca. Ipak, razmislite da li je baš sve tačno što vam drugi govore. Slušajte sebe.
Ribe

Imate dosta posla. Potrudite se da se usredsredite na ono što je primarno jer morate da nađete vreme za sport, zabavu i odmor. Ako imate priliku za kraći put, ne propustite je.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: