Horoskop za 27. april

Zabava - Sreda 27.04.2022 - 07:39

Pred vama je horoskop za sredu 27. april. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
Ovan
Previše ste zauzeti poslom, kao da vam ne ostaje vremena za ljubav, imate mnoštvo planova i misli na pameti. Ali ne zaboravite, nije dovoljno samo reći ljudima šta želite od njih, već i pokazati šta ste spremni da im ponudite. Prisetite se šta je vaša osnovna motivacija i držite je se.
 
Bik
Dan će vam biti ispunjen ljubavlju i romantikom, ali ne dozvolite da vam "ružičaste" naočare zamute razum. Imate i važnije stvari na pameti, i cilj koji morate da ostvarite. Prepodne je posvećeno ciljevima, popodne i veče ostavite za ljubav.
 
Blizanci
Odličan period za novac, dnevni horoskop vam predviđa dobitak ili dobru investiciju. S partnerom razmišljate o sledećem koraku u vašoj vezi, i ispunjeni ste optimizmom. Celog dana imaćete "dosadnu" glavobolju.
 
Rak
Želite da budete kreativni danas, ali kako pokušate da se posvetite svojim idejama, tako iskoči neka neodložna obaveza. Pomalo ste frustrirani zbog toga, ali je bolje da hobije ostavite za vikend. Dnevni horoskop kaže da je dobar dan za sve koji razgledaju novi životni prostor.
 
Lav
Budite skromni danas, iako vam to nije u karakteru, nije dobar dan za "busanje". U ljubavi budite praktični, nemojte da se zanosite, i ostvarićete rezultat koji želite. Pripazite da se ne ukočite ako planirate fizičku aktivnost.
 
Devica
Dnevni horoskop vam predviđa da ceo dan želite da provedete u oblacima. Sanjarenje vam vrlo prija, ali da li vam previše odvlači pažnju od onoga što realno morate da uradite? Device koje nisu u vezi žele malo da prošire krug u kojem traže partnera.
 
Vaga
Neće vam sve ići glatko danas, dnevni horoskop predviđa prepreke i nesuglasice, ali ne brinite. Uz malo fokusa i dobre namere, kao i strpljenja, iz svake situacije ćete izaći kao pobednik. Uveče budite romantični!
 
Škorpija
Imate nesporazum sa nekom dragom osobom, moguće je da je iz vašeg kruga prijatelja. Dobro razmislite da li je njegov razlog dovoljan za ugrožavanje prijateljstva, ili je ta osoba samo tvrdoglava? Ponekad je bolje pustiti da se stvari stišaju same od sebe i dati im vremena.
 
Strelac
Dobar je dan za trošenje novca ako ste planirali kupovinu, "svrbi" vas novčanik! Ipak, povedite i partnera i onda zajedno odaberite najbolju ponudu, nemojte da srljate. Mogući su problemi s varenjem.
 
Jarac
Dnevni horoskop predviđa da će Jarčevi želeti da se posvete sređivanju kuće, ne pukom čišćenju, već premeštanju predmeta i nameštaja koji koriste svakog dana. Ovo može da bude i zabavna avantura udvoje, ako živite zajedno. Jarčevi koji nisu u vezi će shvatiti kome se dopadaju.
 
Vodolija
Odličan dan ako planirate da tražite povišicu ili unapređenje, zvezde su na vašoj strani. Sijate i puni ste samopouzdanja, iskoristite taj nalet dobre energije da ulepšate svoj život. Uveče će vam prijati druženje s prijateljima, a možda bude povoda i za slavlje!
 
Ribe
Nešto vas nervira u ljubavi, i dnevni horoskop predviđa da ćete "uroniti" u posao kako ne biste morali da razmišljate o tome. Ali, nije ni to najbolje rešenje, kada niste raspoloženi, odjednom vam smetaju čak i ljudi koje inače volite. Probajte da barem par sati provedete nasamo i opustite se, odmah ćete shvatiti šta je rešenje problema.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: