Horoskop za 27. jun

Zabava - Subota 27.06.2020 - 09:36

Pred vama je horoskop za subotu 27. jun. Sa srećom.

Horoskop za 27. jun. Foto: Mondo Horoskop za 27. jun. Foto: Mondo

Ovan

Očekuje vas veoma naporan dan. Imate višak energije i lako ćete uspeti da prevaziđete sve prepreke. Bavite se sportom.
Bik

Nemojte da se trudite da radite previše ako nemate dovoljno energije. Bolje je da završite sve obaveze nego da budete pod stresom jer se niste dobro organizovali. Moguć pad imuniteta.

Blizanci

Možete da dobijete od neke osobe više pažnje i komplimente. Romantični ste. Imate viziju i plan šta treba danas da odradite i držite se toga.
Rak

Trebalo bi da budete što vredniji na poslu. Dajte svoj maksimum. Držite se plana rada i ne dozvolite da vas neko opterećuje svojim problemima.
Lav

Danas se odlično osećate, ali vam je potrebno više odmora. Pokušajte da završite ono što je obavezno. Provedite više vremena sa porodicom.
Devica

Skloni ste flertu. Ako ste zauzeti, bićete strastveni. Pazite na troškove, ne preterujte sa kupovinom, bolje bi bilo da štedite.
Vaga

Ne bi trebalo da se previše otvarate drugima. Neko može da iskoristi te informacije i da ih prenese drugim ljudima. Odličan je dan za saradnju sa kolegama.
Škorpija

Vredni ste. Ne treba da kritikujete druge ljude i da im delite savete. Gledajte svoj deo posla da obavite savršeno.
Strelac

Bilo bi dobro da se posvetite partneru. Slobodni, moguće je neko poznanstvo koje će biti veoma važno za vas. Budite aktivniji fizički i provedite neko vreme u prirodi.
Jarac

Ne nervirajte se oko saradnika sa kojima nemate baš dobru komunikaciju. Završite samo ono što ste planirali na poslu. Bolje ćete da se osećate ako posle posla uživate sa partnerom ili prijateljima.
Vodolija

Imate višak energije. Sve vam ide lakše i brže nego inače. Komunikacija sa drugima je sjajna i dan je odličan za dogovore.
Ribe

Brinete se oko ishoda svega što radite na poslu. Ne zaboravite na bliske ljude, nego izdvojite vreme za njih. Porodica mora da bude na prvom mestu.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: