Horoskop za 27. novembar

Zabava - Sreda 27.11.2019 - 00:20

Pred vama je horoskop za sredu 27. novembar. Sa srećom.

Horoskop za 27. novembar. Foto: Mondo Horoskop za 27. novembar. Foto: Mondo

Ovan

Nemojte trošiti energiju na stvari koje ne možete da promenite. Danas je dan za akciju. Mislite više na svoje potrebe, posvetite malo više vremena sebi. Moguća je glavobolja.

Bik

Partneru je potrebno više pažnje. Danas je odličan dan za završavanje obaveza, budite posvećeni poslu. Pomalo ste rasejani i nerviraju Vas obaveze.
Blizanci

Mogući su problemi sa cirkulacijom. Potrudite se da ignorišete sve što Vam smeta kod bliskih osoba, ne morate svakom da kažete šta mislite. Ne brzajte na poslu.
Rak

Budite posvećeni poslu. Danas će biti bitno da se fokusirate i date svoj maksimum. Strastveni ste, posvetite se partneru.
Lav

Danas se odlično osećate. Sve Vam ide od ruke. Ako budete imali priliku da idete na neki kraći put, iskoristite je. Potrudite se da sve nesporazume rešite danas.
Devica

Mogući su iznenadni troškovi, potrudite se da budete racionalni. Ne dozvolite da Vas neki ljudi sa kojima niste bliski iznerviraju. Skloni ste flertu.
Vaga

Imate dosta planova, ali Vam je potrebna pomoć kolega. Pitajte partnera ili neke bliske prijatelje za savet. Pravite kompromise, ne budite tvrdoglavi.
Škorpija

Napeti ste. Imate utisak da svako radi šta hoće i da nema dogovora. Popričajte sa kolegama o svemu što Vam smeta. Moguća je glavobolja.
Strelac

Dobro se osećate. Pomalo ste rasejani. Nije dobar dan za započinjanje novih stvari.
Jarac

Neke osobe koje Vam nisu mnogo drage mogu da Vas iznerviraju. Ovo se odnosi na članove porodice. Potrudite se da ne uključujete emocije u rad, jer to nije dobro za Vas. Držite se plana.
Vodolija

Danas je bitno da budete staloženi. Jedino tako možete da sve završite kada je potrebno. Brže se stvari odigravaju nego što ste očekivali.
Ribe

Danas je idealan dan za nove početke i planove. Imaćete dobru saradnju sa kolegama i lako ćete da završite sve što ste isplanirali. Imate višak energije i odlično se osećate.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: