Horoskop za 27. septembar

Zabava - Utorak 27.09.2022 - 09:26

Pred vama je horoskop za utorak 27. septembar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
Vaš dnevni horoskop za 27. septembar 2022. godine u znaku je važnog plana koji pravite. Potrebna vam je podrška okoline kako biste realizovali svaki detalj, imate utisak da će vam to promeniti život. U ljubavi ste pomalo zapostavili partnera.
 
BIK
Neka nesuglasica u porodici nikako ne jenjava, a vi se osećate potpuno nemoćno. Probajte da pružite ruku pomirenja i izdignete se iznad te situacije, inače će vam ići na živce nedeljama. Zdravlje vam je odlično.
 
BLIZANCI
Svi nešto očekuju od vas, a nisu spremni da ponude dovoljno zauzvrat. Ako ste tek na početku veze, osećate da ste se ohladili ali ne možete da utvrdite zašto. Više se odmarajte.
 
RAK
Vi pričate, ali kao da vas drugi ne čuju. Dnevni horoskop za 27. septembar 2022. vam poručuje da budete uporni, samo tako ćete uspeti da ostvarite ono što ste zamislili. U ljubavi vam nedostaje način na koji ste ranije s partnerom provodili vreme.
 
LAV
Osećate se zapostavljeno, neko vam ne ukazuje pažnju koju očekujete i na ivici ste da se uvredite. Razmislite zbog čega vam mišljenje te osobe toliko znači. Ako patite od alergija, danas vam nikako nije dobar dan.
 
DEVICA
Dnevni horoskop za 27. septembar 2022. vam predviđa odličan dan! Već dugo imate neku želju vezanu za posao i možda ste se ustručavali da je glasno izgovorite, ali danas to uradite i uspeh neće izostati! U kući vam predstoji neki veći posao vezan za sređivanje.
 
VAGA
Niste na vrhuncu energije i današnji dan vam deluje kao da će biti borba od jutra do mraka. Pustite nekada da stvari idu svojim tokom i ne pokušavajte previše da ih promenite, ne zavisi sve uvek od vas. Proverite vid.
 
ŠKORPIJA
Nostalgični ste danas, maštate o nekom događaju iz prošlosti i mislite da je mogao sve da preokrene. Setite se da bi trebalo da živite ovde i sada, a ne u danima koji su iza nas. Partneru pokažite svoju najnežniju stranu.
 
STRELAC
Dnevni horoskop za 27. septembar vam predviđa novčani dobitak i prijatno iznenađenje. Na poslu ste uložili i više nego što ste realno mogli, ali bićete nagrađeni. Moguće su glavobolje i vrtoglavica, ovo vreme vam ne prija.
 
JARAC
Ljubavni horoskop za danas vam je odličan i predstoji vam prekretnica! Neobavezni razgovor koji ćete danas voditi može da se odrazi na dane i nedelje koje slede. Romantični ste i ako ste duže vreme bili sami, stiže vam nova romansa i sve počinje danas!
 
VODOLIJA
Dnevni horoskop vam predviđa dan koji kao da će proleteti mimo vas. Pomalo ste rasejani i stvari se odvijaju i ljudi prolaze, a vi kao da to sve samo posmatrate. Razmislite da li iz posmatranja možete da naučite nešto, posebno ako se bliže zagledate u ljude u svojoj okolini.
 
RIBE
Dnevni horoskop za 27. septembar 2022. vas stavlja pred ljubavnu dilemu. Želite više, ali ste u svojoj zoni komfora i nikako ne biste da je napustite. Šta srce zapravo pokušava da vam kaže? Možda vam je potrebno nekoliko dana odvojenih od partnera kako biste jasnije sagledali stvari.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: