Horoskop za 27. septembar

Zabava - Sreda 27.09.2023 - 09:13

Ovnovi "pokazuju zube", Vage čeka priliv novca, Strelčevima cveta ljubav, a vama?

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 27. septembar 2023. godine kaže da će Ovnovi danas "pokazati zube" na poslu. Bićete tačni, precizni, ekspeditivni što će vam otvoriti raa na boljoj pozciji na poslu. Slobodne Ovnove očekuju uzbudljivi susreti. Zauzeti, uživate u romantičnim trenucima. Potrudite se da budete više aktivni.
 
BIK
 
Očekujte poboljšanje finansijske situacije, ali nemojte da se istrčavate "pred rudu". Napravite dugoročne planove i držite ih se. Zauzeti Bikovi će pronaći nove načine za osveže vezu, dok slobodni mogu da očekuju romantične susrete. Usredsredite se na uravnoteženu ishranu i redovno vežbanje.
 
BLIZANCI
 
Ovo je idealno vreme za nova partnerstva i kreativne projekte. Timski rad će biti ključan za uspeh. Slobodni Blizanci će uživati u raznovrsnim društvenim kontaktima, dok će zauzeti raditi na tome da poboljšaju komunikaciju sa partnerom. Obratite pažnju na mentalno zdravlje i meditaciju. 
 
RAK
 
Vaša intuicija će biti ključna na poslu. Očekujte povoljne prilike za napredovanje. Odnosi s kolegama će se poboljšavati. Zauzeti Rakovi će ući u raspravu s partnerom, dok slobodni mogu da očekuju uzudljive romantične susrete. Obratite pažnju na ishranu i gledajte da se relaksirate.
 
LAV
 
Vaša harizma će danas doći do izražaja na poslu. Ukoliko ste vođa nekog projekta, očekuje vas uspeh, ali budite obazrivi u odnosu sa kolegama. Slobodni Lavovi će biti u centru pažnje, dok će zauzeti obnavljati strast u vezi. Aktivnost na otvorenom će vam pomoći da se opustite.
 
DEVICA
 
Dnevni horoskop za 27. septembar 2023. kaže Device da će njihova analitičnost biti ključna za rešavanje problema na poslu. Odnosi s kolegama će se postupno popravljati. Zauzete Device će raditi na dubljoj povezanosti sa partnerom, dok bi slobodni trebalo da obrate pažnju na svoje kriterijume. Jeste li sigurni da ne preterujete? Zdravlje je dobro.
 
VAGA
 
Odnos s kolegama će biti ključan za uspeh na poslu. Očekuje vas priliv novca, ali vodite računa da budete štedljivi. Slobodne Vage će privući interesantna osoba, dok će zauzeti morati da se potrude da uspostave harmoniju sa partnerom. Danas se slabo razumete. Mogući bolovi u leđima.
 
ŠKORPIJA
 
Danas ćete morati dobro da se "oznojite" na poslu, ali vaš trud će se isplatiti. Budite oprezni i e preuzimajte nikakve rizike. Saradnja s kolegama je danas veoma važna. Slobodne Škorpije očekuju strastvene avanture, dok će zauzeti uči u raspravu sa partnerom. Više vežbajte.
 
STRELAC
 
Ukoliko imate ponudu da odete na poslovni put, obavezno prihvatite. To bi moglo da vam pomogne u karijeri. Razmislite o proširenju svojih vidika i veštinama. Slobodni Strelčevi otvoreni za novu ljubav, dok će zauzeti planirati zajednička putovanja i avanture. Zdravlje je dobro.
 
JARAC
 
Vaša disciplina i upornost će doći do izražaja na poslu. Očekujte priznanja i mogućnost napredovanja. Slobodni Jarčevi će privući ozbiljne i zrele osobe, dok će zauzeti imati težak razgovor sa partneom. Neke tajne izlaze na videl. Obratite pažnju na ravnotežu između posla i odmora. Povedite računa o stresu.
 
VODOLIJA
 
Kreativnost je ono što će vas vinuti na bolju poziciju, potrudite s da se pokažete u najboljem svetlu. Imate podršku starijeg kolege, upijajte njegove savete. Slobodne Vodolije otvorene za eksperimentisanje, dok zauzeti očekuje veče puno uživanja. Pijte više vode.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 27. septembar 2023. savetuje Ribe da poboljšaju odnose sa kolegama. To je prvi korak ka napredovanju, niko ne voli "slabu kariku" u timu. Slobodne Ribe će privući senzitivna osoba, dok su zauzetima "oči na vrh glave". Čuvajte se da ne napravite grešku! Meditacija će vam pomoći da ostanete uravnoteženi.
 
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: