Horoskop za 28. april

Zabava - Nedelja 28.04.2024 - 06:58

Dnevni horoskop za 28. april 2024. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 28. april 2024. godine vam kaže da date sebi malo oduška. Provodite više vremena sa porodicom i ostavite posao po strani. Očekuje vas iznenadni put ili poziv na isti. U ljubavi su moguće manje nesuglasice, ali rešive. 
 
BIK
 
Šarm i komunikativnost učiniće vas poželjnim svakom u vađem okruženju. Krajem dana slobodnim Bikovima usijaće se telefon, moći ćete da birate s kim ćete provesti vreme. Oni koi su doživeči lljubavno razočaranje, upoznaće nekoga ko će vam pomoći da sve zaboravite. Aktivirajte više se fizički!
 
BLIZANCI
 
Konačno ćete imati vaših pet minuta za uživanje, iskoristite ih maksimalno. Vaš avanturistički duh vam ne da mira, pustite ga da izađe na slobodu. Slobodni Blizanci se zaljubljuju u jednu nedodirljivu osobu. Ako se potrudite, vaš šarm će učiniti svoje. Zauzeti nek se više potrude oko partnera.
 
RAK
 
Dnevni horoskop za 28. april 2024. godine vam kaže da se fokusirate više na sebe. Previše obraćate pažnju na ono što drugi misle i rade. Partner će biti vaš pokretač, budite uz njega. One u vezi ili braku očekuje kraći put. Unosite više vitamina!
 
LAV
 
Danas dišite duboko i ne dozvolite da vas ljudi izbace iz takta. Završite sve obaveze koje imate u prvoj polovini dana ako možete da uživate u ostatku. Možda ćete čuti glasine o sebi, dočekate ih sa smeškom na licu. U ljubavi sve ide onako kako ste zamislili. Moguće su glavobolje!
 
DEVICA
 
Mnogima će biti potrebne vaše usluge i znanje. Nemojte da tražite izgovore u umoru, već butie u korak sa dešavanjima. Venera vas postiče na ljubav i romantiku. Bićete zbnjeni šta zapravo želite i osećate prema partneru. Možda je još prerano za to. Budite prirodni i ne zamarajte se preteranim razmišljanjima.
 
VAGA
 
Dnevni horoskop za 28. april 2024. godine vas očekuje nezadovoljstvo u bračnoj vezi. Možda ćete partnerove reči kratkotrajno da utiču na to. Ne reagirajte brzopleto, kako ne bi došlo do burne rasprave. Ukoliko ne morate, ne krećite na put. Dajte sebi vremena da se odmorite. Mogući su bolovi u leđima!
 
ŠKORPIJA
 
Danas Škorpije uživaju u sitnicama koje pružaju drugima. Radite šta vam prija i ne forsirajte sebe. Slobodni prpadnici ovog znaka uživaće u dopisivanju ili razgovoru sa simpatijom, one zauzete bi trebalo da se umesto rasprava odluče za konstruktivan razogovor.
 
STRELAC
 
Dan je idealan za porodicu. Izbegavajte gužve u saobraćaju i mir pronađite u prirodi. Prijaće vam i fizička aktivnost. Jedan poziv u toku dana će vas malo poljuljati. To može da bude neko iz prošlosti. Očigledno nista i dalje prešli preko nesuglasica sa tom osobom. Ostanite dosledni. Unosite više vitamina!
 
JARAC
 
Dnevni horoskop za 28. april 2024. godine vas savetuje da pozovete prijatelje i uživate u danu. Mogući su iznenadne promene planova, budite spremni za plan B. Slobodni Jarčevi biće previše ponosni da se prvi jave simpatiji. Popustite i napravite prvi korak ako zaista to želite. Zauzeti uživaju u ljubavi.
 
VODOLIJA
 
Raspoloženje će vam remetiti članovi obitelji i zaokupljenost obavezama. Bližnjima će biti potrebna vaša pomoć, dok će vas prijatelji zvati na druženje. Bićete rastrzani, na vreme objasnite u čemu je problem. U ljubavi ste oprezni, ne morate da žurite. Dajte sebi i drugoj strani vremena.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 28. april 2024. godine vam donosi informaciju koja će vas duboko razočarati, to može da bude vest o prijatelju. Nervozu pokušajte da "Izbacite" kroz fizičku aktivnost ili druženje sa dragim ljudima. Što se ljubavi tiče, očekujte dvosmerne ljubavne znakove od partnera ili simpatije. Nećete znati na čemu ste, ali uskoro će se i to pojasniti.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: