Horoskop za 28. avgust

Zabava - Subota 28.08.2021 - 00:09

Pred vama je horoskop za subotu 28. avgust. Sa srećom.

Horoskop za 28. avgust. Foto: Mondo Horoskop za 28. avgust. Foto: Mondo

Ovan

Oraspoložite partnera i poradite na vašem odnosu. Dobar je dan za ljubav i flert. Veoma ste stabilni.
Bik

Ako idete na neki bitan događaj, onda se pripremite da sretnete nekog ko će da vas oraspoloži. Budite spremni na dosta druženja. Komunikativnost može da vam pomogne da uspete na poslu.
Blizanci

Rasporedite obaveze na više delova, tako ćete sigurno sve da stignete na vreme. Budite posvećeni poslu da biste danas bili uspešniji. Vredni ste i lako ostvarujete rezultate.

Rak

Niste sigurni da i dalje želite da budete sa voljenom osobom. Nemate poverenja u partnera. Bilo bi dobro da preispitate sebe i da vidite da li želite da budete otvoreni za novu vezu.
Lav

Bićete vredniji što se tiče posla. Danas je odličan dan za saradnju. Novi saradnici mogu da uvedu neke promene, na bolje. Bićete romantični i posvećeni.
Devica

Moguće je da ćete shvatiti da postoji nešto između vas i osobe sa kojom treba radite. Možda bi trebalo da se manje nervirate oko obaveza na poslu. Ako se organizujete bolje, imaćete veći napredak.
Vaga

Bićete strastveni. Sve vam ide od ruke u vezi. Veoma ste komunikativni i možete da upoznate osobu koja će da vam se dopadne.
Škorpija

Teško će da vam bude da se prilagodite drugim ljudima na poslu. Nemate motivaciju. Najlakše bi vam bilo da ostanete kod kuće, ali to nije preporuka.

Strelac

Skloni ste uživanju. Komunikacija sa partnerom je odlična, popričajte o planovima koje imate.
Jarac

Osoba koja vam odgovara je jako blizu vas, samo je bitno da se osvrnete oko sebe. Budite posvećeni partneru. Sve vam je sjajno na poslu i odnos sa kolegama je savršen. Veoma ste zadovoljni.
Vodolija

Očekujte od bliskih ljudi da vam pomognu. Bliska osoba vam je veoma dobra podrška u svemu. Treba da cenite tuđu pomoć i da danas budete zahvalni drugima.
Ribe

Možda se neodlučni po pitanju veze u koju ste skoro uplovili. Niste sigurni šta želite od voljene osobe, ni da li želite da ostanete u tom odnosu. Slobodni, ne želite da menjate svoj status, radije biste se družili sa prijateljima.



 

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: