Horoskop za 28. decembar

Zabava - Petak 28.12.2018 - 08:29

Pred vama je horoksop za četvrtak 28. decembar. Sa srećom.

Horoskop za 28. decembar. Foto: Mondo Horoskop za 28. decembar. Foto: Mondo

Ovan

Posvetite se poslu. Danas niste u mogućnosti da izdvojite više vremena za voljenu osobu. Odmarajte se više.
Bik

Romantični ste i strastveni, potrebna Vam je nežnost. Provedite više vremena sa partnerom, posvetite mu se malo više. Nervozni ste jer ne znate kako da se bolje organizujete. Rasejani ste i nemate fokus.
Blizanci

Preosetljivi ste. Komunikativni ste. Tačno znate šta želite da postignete na poslu i to će drugi ceniti. Možete ići na kraći put pa ne propuštajte priliku za isti.

Rak

Preko prijatelja možete upoznati neku zanimljivu osobu. Zadovoljni ste novčanom situacijom i time kako se stvari odvijaju na poslu. Nemate dovoljno energije danas.
Lav

Ne propuštajte prilike za flert ili nešto više. Nemojte da forsirate sebe da radite previše ako niste u mogućnosti. Bolje je da završite započete stvari.
Devica

Voljena osoba će Vam ugađati danas. Uživajte u tome. Na poslu sve ide kako treba, zadovoljni ste. Moguća je prehlada i problemi sa sinusima.
Vaga

Danas bi trebalo da budete što brži i vredniji. Dajte sve od sebe da obaveze završite na vreme. Držite se plana rada i uozbiljite se. Provedite više vremena u prirodi. Moguć je problem sa alergijom.
Škorpija

Strastveniji ste nego inače. Želja za ljubavlju i pažnjom opada u večernjim satima. Potrudite se da se usmerite na osobe oko sebe. Ljubav je možda baš tu. Moguć je priliv novca i danas je idealan dan za nove početke na poslu. Budite temeljni.
Strelac

Nikako Vam se ne dopada što svi nešto traže od Vas. Odradite samo svoje obaveze, ne morate uvek drugima biti pri ruci. Prijalo bi Vam da provedete vreme kod kuće, sa porodicom.
Jarac

Ako ste u vezi, posvetite više pažnje partneru. Slobodni, nema promena kod Vas danas. Treba da zadržite neke privatne stvari za sebe. Prijatelji se mogu mešati u Vaš privatni život. Ono što je bitno je da treba se suzdržite od kritikovanja kolega.
Vodolija

Stabilni ste u vezi. Slobodni, flert sa nekom mlađom osobom je moguć. Svi će ceniti Vaš trud na poslu. Dajte sve od sebe da odradite na vreme obaveze.
Ribe

Osećate se bolje nego inače. Potrudite se da se dobro organizujete na poslu. Moguć je problem sa leđima i pritiskom. Nemojte da se preforsirate.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: