Horoskop za 28. februar

Zabava - Ponedeljak 28.02.2022 - 09:28

Pred vama je horoskop za ponedeljak 28. februar. Sa srećom.

FOTO: Thinkstock FOTO: Thinkstock

Ovan

Obratite pažnju na potisnute emocije koje se ponovo pojavljuju danas, baš kada ste mislili da ste ih zaboravili. Oni koji su se nedavno suočili sa nekim gubitkom, konačno mogu da odahnu. Današnji dan posvetite isključivo sebi, a jedna draga osoba vam sprema iznenađenje.
Bik

Danas se od vas traži da razmislite o određenom cilju koji ste sebi postavili u vreme svog rođendana. Došao je trenutak da se zadati plan sprovede u delo i u tome ćete uspeti. Mogući su mali sukobi sa članovima porodice, ali sve je to zato što ne uspevate da se razumete kako treba.

Blizanci

Dajte sebi pohvale koje zaista zaslužujete, jer ste konačno ispunili ono što ste zamislili! Osim toga, moguće je da ćete početi da razmišljate o promeni doma, selidbi u neposrednoj blizini. Smeši vam se jedno novo poznanstvo koje iz prijateljstva lako može prerasti u ljubav.
Rak

Ako postoji jedna stvar u koju možete biti sigurni u danima koji dolaze, to je da će vaše finansije krenuti na bolje. Donošenje praktičnih odluka dobro će vam poslužiti u ovakvom trenutku, a možda ćete se povezati sa starim prijateljima i kolegama više nego ikada ranije. Na ljubavnom planu postoje nesuglasice.
Lav

Danas definitivno počinje vaša ljubavna romansa u kojoj ćete bez pogovora uživati! Vaš susret se nije dogodio slučajno, a to ćete ubrzo i saznati. Dajte sebi predah, potreban vam je, a i u periodu pred početak proleća treba da povedete računa o imunitetu.
Devica

Ako ste umorni od čekanja da vam se stvari "dese", vreme je da preuzmete stvari u svoje ruke. Kraj odnosa sa partnerom definitivno će se dogoditi, ali to će vam doneti samo dobro. Fokusirajte se na sebe i zadajte sebi nove planove, trud će se isplatiti.
Vaga

Iako vam se tako čini, nije sve savršeno kao što izgleda. Dobićete finansijski prihod koji ste očekivali, ali to ne znači da treba da se opustite. Kada su u pitanju odnosi, manifestujete vezu koja je stvarna i zdrava, a vaš partner se ne plaši da se u potpunosti izrazi baš onako kako se i oseća.

Škorpija

Nema razloga da budete opsednuti razmišljanjem o bivšoj vezi. Postoji razlog zašto stvari nisu uspele, a razlog je taj što, pre svega, niste bili zadovoljni. Fokusirajte se na posao jer će vam doneti sjajne rezultate, a trebalo bi da znate da makar vi nikada ne treba da brinete o ljubavi.
Strelac

Danas ne postoji sila koja će vas ometati u obavljanju posla. Od kolega imate punu podršku, ali vi opet razmišljate o promeni pozicije. Zašto da ne, dopunićete svoje znanje i nećete se pokajati. Partner vas ne razume i mogući su sukobi jer mu ne posvećujete dovoljno pažnje.
Jarac

Ako ste manifestovali promenu na planu karijere ili novca, biće uslišene na najneočekivanije načine. Dakle, obratite pažnju na vrata koja vam se otvaraju kao i na znakove koji vas tamo vode. Previše ste okrutni prema svom partneru, trebalo bi da shvatite da grešite.
Vodolija

Novi projekti na poslovnom planu se nižu, ne zna se koji je uspešniji i to je jedino što vas pokreće. Prija vam susret sa osobom iz komšiluka, ali se ne usuđujete da joj priđete. Nemojte sumnjati u sebe, iako je moguće da vas danas čeka donošenje teške odluke.
Ribe

Dosta se uživali, prepustili svoje obaveze drugima i odmarali. Vreme je da se pokrenete jer drugačije ne možete ostvariti svoje ciljeve. Moguć je povratak bivše ljubavi u vaš život, a tada ćete definitivno biti sigurni da li je volite ili ne.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: