Horoskop za 28. februar

Zabava - Utorak 28.02.2023 - 09:37

Pred vama je horoskop za 28. februar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

OVAN

Dnevni horoskop za 28. februar 2023. godine vam donosi neočekivanu vest u porodici. Ukoliko planirate da renovirate stan ili rešite stambeno pitanje, danas je povoljan dan za preduzimanje prvih koraka. Nestrpljivi ste kada je ljubav u pitanju, pustite da se sve odvija svojim tokom.

BIK

Vaš dnevni horoskop vam predviđa prijatno osećanje kraj nove osobe u vašem životu. Iznenadiće vas lepim gestom koji ćete ceniti, prepustite se emocijama i intuiciji. Danas izbegavajte rasprave sa osobama iz poslovnog okruženja, fokusirajte se na ciljeve na privatnom planu.
BLIZANCI

Zvezde vam predviđaju napredak na poslovnom planu. Finansije će se konačno stabilizovati, budite spokojni. Pre nego što iznesete kritike prijatelju, dobro proverite kakvim informacijama vladate. Nije sve onako kako izgleda, treća osoba se previše meša u vaš odnos. Spavajte više.
RAK

Tenzija je u fokusu vašeg dnevnog horoskopa. Višak slobodnog vremena vas tera da se bavite toksičnim ljudima, savet je da pronađete adekvatnu zanimaciju, hobi ili posao. Čuvajte se tračeva, danas do vas može da stigne neželjena vest koja će narušiti vaš odnos sa partnerom.
LAV

Dnevni horoskop za 28. februar 2023. godine vam savetuje da preuzmete neki rizik, možda vam deluje da je opasno, ali će se isplatiti! Važno je da danas ne ćutite, već da svima kažete šta vam je na duši. Tako će se u vama iskristalisati ideja koja će vas voditi dalje ka ciljevima.
DEVICA

Ne zapostavljajte prijatelje od kojih redovno dobijate poziv za kafu. Danas stižete sve, pa vas horoskop savetuje da pokažete da mislite i da napravite prvi korak. U ljubavi sve ide kako treba, danas vas očekuje razgovor o daljim planovima. Da li ste spremni za viši korak?
VAGA

Dnevni horoskop za 28. februar 2023. godine vam predviđa konflikt sa osobom iz poslovnog okruženja. Nema potrebe da se nervirate i objašnjavate svoju zamisao do najsitnijih detalja, već jasno iznesite šta želite da postignete. Reči izgovorene u afektu mogu da vas koštaju.
ŠKORPIJA

Nesuglasice u porodici se nakupljaju, a danas ste na ivici da puknete. Spremite se za konflikt sa starijom ženskom osobom, ali potrudite se da izbegnete nagle reakcije. Ova situacija se odražava i na vaš odnos sa partnerom, komunikacija je ključ uspeha.
STRELAC

Stalno ste u nezivesnosti, iščekivanju i razmišljanju, a to vas opterećuje. Potrudite se da ne razmišljate previše, željene vesti idu u vašu korist. Foksuirajte se na privatnu situaciju, odnos sa partnerom nije na zavidnom nivou. Da li stvarno želite kraj?
JARAC

Rasejani ste i to što ne znate šta osećate i želite, čini vas još više nervoznim. Osoba iz prošlosti i danas okupira vaše misli, ali sa razlogom. Moguć je susret onda kada najmanje očekujte, a vi postupite onako kako se osećate. To je jedino nepogrešivo. Čuvajte se povreda.
VODOLIJA

Muči vas to što važne odluke donosite vodeći se emocijama, a ne razumom. Ne brzajte, napravite dobar plan i organizaciju, naročito ako imate privatan biznis. Problemi u vezi ili braku su neminovni, obratite pažnju na probleme koje uporno gurate pod tepih. Moguća je nesanica.
RIBE

Dnevni horoskop za 28. februar 2023. godine vam predviđa probleme sa nadređenima, jer danas nikako ne trpite autoritet. Kako dan odmiče, bićete bolje raspoloženi, a tome će doprineti prijatelji i porodica. Organizujte druženje i posvetite malo više vremena sebi.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: