Horoskop za 28. februar

Zabava - Sreda 28.02.2024 - 09:13

Dnevni horoskop za 28. februar 2024. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 28. februar 2024. godine vam kaže da ne trošite energiju na sitnice. Fokusirajte se na velike stvari. Bićete u prilici da upoznate jednu osobu od uticaja. Pokažite svoje poslovne kvalitete! U ljubavi sve ide svojim tokom. Moguće su glavobolje.
 
BIK
 
Danas ćete morati više da se fokusirate na posao. Biće vam potrebno više koncetracije, pogotovo ako radite sa brojevima i novcem. Slobodni Bikovi poželeće da preuzmu akciju. Zašto da ne? Oni koji su u vezi ili braku neka budu kreativniji, unesite malo strasti u odnos.
 
BLIZANCI
 
Rastrzani ste između poslovnog i privatnog života. Vreme je da date sebi malo oduška i vremena. Želite sve i odmah, ali i sami znate da to nije moguće. Idite korak po korak. Partner vam je velika podrška, budite otvoreni u razgovoru s njim. Slobodni Blizanci još uvek lutaju.
 
RAK
 
Danas vas konačno očekuju lepe vesti. Polako izlazite iz haosa. Zvezde vam savetuju da ne žurite sa novim odlukama, već da napravite jasan plan za budući period. Dobro bi vam došao i plan štednje. Obratite na kretanje u saobraćaju. U ljubavi budite iskreni.
 
LAV
 
Posao kojim se bavite vam pomalo stvara stres. Ukoliko imate mogućnost, uzmite odmor. Prijaće vam! Oni sa privatnim biznisom bi trebalo da budu obazrivi s kim stvaraju saradnju. Ne žele vam svi dobro, pogotovo oni koji vam se smeškaju. Ljubav ste ostavili po strani za sada...
 
DEVICA
 
Vaša temeljnost i posvećenost radu će se isplatiti. Očekuje vas neki vid nagrade ili bonusa na poslu. Ukoliko planirate da ulažete u nešto, sada je vreme. Slobodne Device uživaju u samoći, vreme je da se posvetite više sebi. One zauzete uživaju u sitnim trenucima pažnje. Unosite više vitamina!
 
VAGA
 
Vaš dnevni horoskop za 28. februar 2024. godine vam donosi dan pun izazova. Ne radite neke stvari na svoju ruku, već se obavezno savetujte sa ostalim članovima porodice. Iako vodeći se dobrom namerom, ipak možete da napravite grešku. U ljubavi ste zadovoljni, radite da i vama i partneru bude prijatno.
 
ŠKORPIJA
 
Danas vas stiže umor. Moguće je i da vas nešto muči iz prošlosti, ali to sebi ne želite da priznate. Sakrivanje "pod tepih" nije najbolji način odbrane. Ukoliko vam je potreban razgovor imate kome da se obratite. U odnosu vam nedostaje više pažnje, možda je tražite na pogrešnom mestu. 
 
STRELAC
 
Dnevni horoskop za 28. februar 2024. godine vam donosi bujicu novih ideja i želja. I to je lepo, ali trudite se da "ne letite" previše. Budite realni u ciljevima, potražite savete starijih i iskusnijih, pogotovo ako želite da pokrenete novi posao. Obratite pažnju na signale ili bolove koje vam telo šalje.
 
JARAC
 
Poželećete da se "isključite" od svih. Sve vam se skupilo. Ukoliko postoji mogućnost otputujte negde. Prijaće vam kraći put i izlazak iz svakodnevice. Izbegavajte bespotrebne rasprave i uživajte u lepom danu. Ono što vam više nedostaje jeste osmeha na licu.
 
VODOLIJA
 
Početak dana ubrzan i pun obaveza. Budite spremni na promenu plana kada je posao u pitanju, Moraćete brzo da reagujete i staloženo. Ukoliko ne možete sami poverite se ljudima od poverenja. Slobodne Vodolije poželeće da se skrase kraj jedne osobe, vreme je da delujete. One u vezi ili braku nek se više posvete partneru.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 28. februar 2024. godine vam donosi bujicu emocija. Događaj koji vam se desio u prethodnom periodu i dalje utiče na vas. Pokušajte da ne primate to k srcu. Slobodnim Vagama prija samoća, ali ne zadugo. One zauzete nailaze na razmirice koje uspešno rešavaju.
 
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: