Horoskop za 28. jul

Zabava - Četvrtak 28.07.2022 - 07:47

Pred vama je horoskop za četvrtak 28. jul. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
Ovan
Dnevni horoskop vam predviđa uspeh na poslovnom planu, onakav kakav do sada niste imali! To je sjajno, bićete ponosni, ali čini se da vas obuzima anksioznost jer ne znate kako da se nosite sa njime. Poslušajte prijatelje, zaista vam žele dobro. Ljubav mora da sačeka, fokusirajte se na sebe.
 
Bik
Danas osećate da vam je samopouzdanje poljuljano, ali to se dešava jer ne možete sve da postignete. Kada sebe "rasporedite" na više strana, nijedna vam ne pruža rezultat kakav ste očekivali. Obratite se za pomoć, preporodićete se ako se oslonite na kolegu sa posla. Zapali ste za oko osobi koja je starija od vas.
 
Blizanci
Dnevni horoskop vam predviđa sitne prepreke koje ćete lako prevazići. Moguće je da vas neko vidi kao pretnju za napredak u poslu, tačnije, kao konkurenciju. Ne obazirite se, samo nastavite da obavljate svoje zadatke. U ljubavi je napeto, pokažite više razumevanja prema partneru.
 
Rak
Danas niste raspoloženi za rad. Osećate da vam fali energije, motivacije, ali i ličnog zadovoljstva. Opustite se, ništa nećete postići na silu. Napravite mali predah i organizujte neko kraće putovanje sa prijateljima. Možda vas čeka i jedno novo poznanstvo kada je u pitanju ljubav.
 
Lav
Imaćete odličnu ideju koja će se nadređenima dopasti. Izborite se za njeno ostvarenje, rezultati će biti mnogo bolji nego što očekujete. Ne nasedajte na lažne priče i obratite pažnju na osobu koju ste nedavno upoznali, a sa kojom ste se jako zbližili. U ljubavi ste zadovoljni, sve puca od romantike!
 
Devica
Pazite da danas ne budete previše grubi prema nekome samo zato što želite da postignete svoj cilj. Ako preterate, mogli biste da oterate nekoga s puta, a da to niste ni nameravali. Prija vam pažnja koju dobijate od partnera, ali još uvek niste spremni na viši nivo u emotivnom odnosu. Recite to, iskrenost se uvek isplati.
 
Vaga
Ako se osećate kao da trčite kroz mračni tunel, važno je da znate da vas na kraju uvek čeka svetlo. Konačno privodite kraju probleme koje ste imali do sada i konačno ćete osetiti psihičko rasterećenje. Očekujte poziv od osobe suprotnog pola, neverovatno pozitivno će uticati na vas.
 
Škorpija
Umesto što razmišljate i maštate o dobrim starim vremenima, dođite do svog radnog mesta, zasucite rukave i bacite se na posao! Napredak i bolje finansije neće doći sami od sebe. Muči vas neka tajna koju vam je poverio prijatelj, smatrate da njenim čuvanjem izdajete nekoga. Spremite se na žestok sukob sa partnerom.
 
Strelac
Danas ste ispunjeni posebnom energijom i čega god da se dohvatite, ići će vam od ruke! Zračite harizmom i energijom, a to će igrati važnu ulogu i kada je vaša pozicija u pitanju. Partner vam zamera vaše odsustvo, posvetite mu više pažnje.
 
Jarac
Morate priznati da ste se malo ulenjili i da se osećate kao da ste na izmaku snage. To je sasvim u redu, ali ne ako potraje previše. Prijalo bi vam da smanjite krug ljudi sa kojima provodite svakodnevno vreme. Na novu ljubav još morate da sačekate.
 
Vodolija
Danas je idealan dan da naučite nešto novo i da se usavršavate. Ukoliko ste planirali da se dodatno edukujete, upišete neki kurs ili bilo šta slično, danas je idealan dan za to! Tajne u emotivnom odnosu mogu da vas koštaju ili da vam se vrate kao bumerang.
 
Ribe
Dnevni horoskop vam predviđa sukob mišljenja na poslu. U redu je da zauzmete svoj stav i branite svoje ideje, ali pazite da ne budite previše grubi. Nadređeni mogu pogrešno da vas shvate. Očekujte iznenađenje od partnera ili drage osobe, uživaćete!
 
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: