Horoskop za 28. jul

Zabava - Petak 28.07.2023 - 08:54

Bik da "spusti loptu", Rak preplavljen obavezama, Ribe uživaju kao nijedan znak, a vi?

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 28. jul 2023. godine vam savetuje da se latite više sopstvenog posla. Sve vam je drugo preče. Od strane partnera doživećete nerazumevanje. Nedostaje vam više komunikacije. Unosite više tečnosti.
 
BIK
 
Vaša nagla prirorda mogla bi da naruši poslovne i porodične odnose. Vreme je da spustite loptu i priznate da niste uvek u pravu. Tako ćete da izbegnete bespotrebne rasprave. U ljubavi ulijte više poverenja i nežnosti.
 
BLIZANCI
 
Razum i emocije danas će posebno da se poigraju sa vama. Vreme je da konačno presečete i uradite ono što je najbolje za vas, pogotovo ako ste u vezi. Slobodni Blizanci će poželeti malo mira. Ne forsirajte ništa na silu. Nedostaje vam više fizičke aktivnosti!
 
RAK
 
Danas ćete imati osećaj da ste dovoljni sami sebi. I to je u redu. Počastite se nekom lepom stvarčicom ili obiđite omiljeno mesto. Ali, vodite računa da ne zapostavite obaveze koje vam kucaju na vrata. Proverite krvni pritisak!
 
LAV
 
Početak dana uobičajen, dok će u drugoj polovini da vas sustignu pozivi, ponude za druženje, tako da nećete znati gde pre da odete. Izaberite prioritete i vodite računa kada je novac u pitanju. Neko će pokušati da vas opljačka, obezbedite se na vreme. Moguće su glavobolje!
 
DEVICA
 
Zvezde vam nalažu da se fokusirate na ciljeve, a ne kritike. U redu je poslušati svaku kritiku, ali ne dozvolite da vas to omete. Izbegavajte pozajmljivanje novca, mogao bi da vam se ne vrati nazad. Očekuje vas zanimljiva osoba "iza ćoška". Budite strpljivi!
 
VAGA
 
Dnevni horoskop za 28. jul 2023. godine vas savetuju da ne opterećujete sebe previše tuđim problemima. Imaćete potrebu da filozofirate i savetujete druge. Ukoliko vam neko ne traži savet, bolje izbegavajte. U ljubavi sve po starom.
 
ŠKORPIJA
 
Danas ćete imati izraženu potrebu za druženjem i upoznavanjem. Vaša društvenost će većini prijati, ali se trudite da ne budete previše navalentni. Prijaće vam da višak energije izbacite kroz sport ili omiljeni hobi. Proverite krvnu sliku, ako niste dugo!
 
STRELAC
 
Nemojte danas da budete lenji. Završite u prvoj polovini dana sve obaveze koje imate, kako biste u drugoj uživali. Jedna osoba će vam posebno prijati danas. Moguće da gaji skrivene ljubavne namere prema vama. Ne zaboravite da se redovno hidrirate!
 
JARAC
 
Što na um, to na drum - biće vaša parola od početka dana. Bolje se ugrizite za jezik, nego da stvarate sebi dodatni stres. Mudro odreagujte u kriznim sitaucijama. Ne zaboravite na obećanja koja ste dali nekome. Smatraće vas neozbiljnim...
 
VODOLIJA
 
Bivša ljubav vam kuca na vrata. Ne ponavljajte istu grešku dva puta, ne treba vam to. Potencijal koji krijete u sebi, danas bi mogao da vam bude od koristi. Pokušajte da ne trošite novac impulsivno, već odredite prioritete.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 28. jul 2023. godine vas savetuje da ragraničite poslovno od privatnog. U suprotnom, mogli biste da se opečete. Zauzete Ribe poželeće nešto sa strane, dok one slobodne uživaju u pažnji gde god da se pojave.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: