Horoskop za 28. jun

Zabava - Ponedeljak 28.06.2021 - 09:29

Pred vama je horoskop za ponedeljak 28. jun. Sa srećom.

Horoskop za 28. jun. Foto: Mondo Horoskop za 28. jun. Foto: Mondo

Ovan

Bilo bi dobro da započnete neku saradnju sa drugim ljudima. Budite uporni. Dobro se organizujte.
Bik

Mogući su manji problemi u komunikaciji sa drugima. Staloženi ste i smireni. Ne dozvolite da vas neko izbaci iz takta. Ne reagujte naglo.
Blizanci

Neka osoba sa kojom se niste dugo videli može da vam javi dobre vesti u vezi sa poslom. Prijatelji su vam od velike pomoći. Ne zapostavljajte drage ljude zbog previše obaveza.

Rak

Potrudite se da odradite i nadogradite sve što ste ostavljali za neki drugi dan. Niste baš sjajno raspoloženi jer se osećate iscrpljeno i umorno. Ne dozvoliti drugima da vaš spreče da napredujete i odličan je danas za nove promene na poslu.
Lav

Imate dosta obaveza u vezi sa dokumentacijom. Srećom, višak energije može da vam bude od pomoći da bi ste se fokusirali na prioritete. Skloni ste flertu i veoma ste romantični.
Devica

Moguće su manje nesporazumi sa partnerom. Pod stresom ste zbog previše posla pa to može dosta da utiče na odnos. Dopada vam se osoba koja trenutno nije dostupna pa razmislite da li želite za gubite vreme i energiju na nju. Nije idealan za nove početke.
Vaga

Oslonite se na sebe, ne obraćajte toliko pažnju na druge ljude. Pratite svoj osećaj u vezi sa ljubavlju i budite iskreni prema voljenoj osobi. Ako ste slobodni, bilo bi dobro da se usredsredite na pozitivne stvari.

Škorpija

Veoma ste vredni i kreativni. Saradnici mogu da cene vašu originalnost. Dajte sve od sebe da budete brzi i da ne kasnite sa obavezama.
Strelac

Neka osoba koju dugo znate može da vam se otvori i da vam kaže da vas gleda drugim očima, ali i da želi nešto više od prijateljstva. Ako ste zauzeti, bilo bi dobro da se dogovorite sa partnerom za neki kraći put ili da bar provedete neko vreme u prirodi. Bavite se sportom jer imate višak energije.
Jarac

Odlično se osećate danas. Veoma ste komunikativni. Nije vam lako da izađete na kraj sa svim obavezama koje vas čekaju jer imate potrebu da se zabavite. Ne morate samo da radite.
Vodolija

Ne komplikujte previše odnose sa drugima. Recite šta vam smeta i budite iskreni prema kolegama. Moguć je kraći put i pazite šta potpisujete od dokumenata.
Ribe

Ne opterećujte se previše novcem. Nije vam lako da ostvarite svoj cilj i da se uklopite u tim. Najbolje bilo da sve što možete uradite sami. Popodne uživajte sa porodicom.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: