Horoskop za 28. maj

Zabava - Nedelja 28.05.2023 - 09:16

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 28. maj 2023. godine vam donosi slučajne susrete koji će u vama probuditi razna sećanja. Ovo može da vas podstakne da pokrenete neke promene u svom životu, što je ujedno i savet astrologa. Povoljan dan za realizaciju plana, samo ne otkrivajte detalje drugima. Prija vam podrška partnera.
 
BIK
 
Vaš dnevni horoskop vam predviđa konflikt koji će uticati na poslovni plan. Niste dobili rezultate kojima ste se nadali, pa vas muči osećaj nepravde. Važno je da ostanete pribrani i zadržite fokus na svom cilju. Nije povoljan dan za donošenje važnih odluka, afekat može da vas navede na smer koji ne želite. Razgovarajte sa partnerom, prijaće vam.
 
BLIZANCI
 
Zvezde vam predviđaju sjajno raspoloženje! Pozitivnu energiju prenosite i na druge, a kažu - kako zračite, tako i privlačite. Danas možete da očekujete zanimljivo poznanstvo sa osobom za koju ste čuli preko prijatelja. Iskoristite dan da se posvetite sebi i najbližima, uživajte u plodovima rada.
 
RAK
 
Horoskop vas savetuje da danas završite sve što je započeto. Povoljan dan za sve oni koji imaju privatni biznis, mogu da naiđu na brojne pogodnosti ili nagrade. Slobodni Rakovi će se fokusirati na ljubav, naročito na osobe sa kojima su ostvarili virtuelni kontakt. Očekujte poziv za korak dalje.
 
LAV
 
Dnevni horoskop za 28. maj 2023. godine vam predviđa oprez. Užurbani tempo i želja da se sve završi na vreme mogu da donesu greške ili propuste koji nisu tako lako rešivi. Kada je ljubav u pitanju, sve ide onako kako ste zamislili. Dopašće vam se gest partnera, uzvratite istom merom.
 
DEVICA
 
Danas se prepustite osećajima. Skloni ste analiziranju svakog detalja, a sitnice mogu lako da vam pokvare dan. Zvezde savetuju da ne zaboravljate suštinu, dlaka u jajetu uvek može da se pronađe. Opustite se i uživajte u onome što vas ispunjava. Povedite računa o ishrani, moguće prejedanje.
 
VAGA
 
Dnevni horoskop za 28. maj 2023. godine kaže da vas danas očekuje problem koji će vas dobro prodrmati. Moguće je da ćete se razočarati u neku blisku osobu i da ćete želeti da promenite planove. Ovo je dobar trenutak da razdvojite važno od nevažnog i da napravite "čišćenje" kada su međuljudski odnosi u pitanju. Oraspoložićete se krajem dana.
 
ŠKORPIJA
 
Trud se konačno isplatio! Danas možete da očekujete sjajnu vest o napredovanju ili finansijskom dobitku. Posvećeni ste poslu više nego ikada, ali današnji dan obeležiće prekretnica. Ljubav polako, ali sigurno počinje da se "aktivira", očekujte niz lepih poruka i komplimenata. Bićete u centru pažnje.
 
STRELAC
 
Vagate između karijere i ljubavi, a to je znak da nešto ne štima. Ne bi trebalo da se odričete onoga što volite, samo napravite listu prioriteta. Partner bi trebalo da vas podrži u vašim ambicijama, a danas vas očekuje dug i pomalo iscrpljujući razgovor. Više spavajte.
 
JARAC
 
Imate sreće što vam drugi mnogo pomažu finansijski, ali to nije razlog da se opustite i ne radite ništa. Danas možete da potražite otvorene mogućnosti za nova radna mesta, a ta promena bi odlično uticala i vaše raspoloženje. Prija vam solo status, ali družite se više sa prijateljima.
 
VODOLIJA
 
Sjajna energija je u fokusu vašeg dnevnog horoskopa! Voljni ste da se usavršavate, učite ili započnete neki novi vid edukacije. Ovo može znatno da utiče na vaš napredak, zato se ne ustručavajte da već danas napravite prve korake. U ljubavi sve ide kako treba, očekujte zanimljiv razgovor sa partnerom.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 28. maj 2023. godine kaže da budete malo više optimistični. Nešto na čemu ste dugo radili vam stvara konfuziju, ali ne brinite - ishod ide u vašu korist. Horoskop vas savetuje da se posvetite fizičkoj aktivnosti, savršen trenutak za menjanje životnih navika. Romantično veče.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: