Horoskop za 28. novembar

Zabava - Utorak 28.11.2023 - 09:31

Dnevni horoskop za 28. novembar 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 28. novembar 2023. godine vas uči da je potrebno više da se pomučite da biste dobili to što želite. Ne idite linijom manjeg otpora. Pogrešićete! Partner vam zamera što ste pomalo odsutni, posvetite mu više pažnje. Više unosite vitamina!
 
BIK
 
Pomalo ste se ulenjili ovih dana i očekujete pomoć sa strane. Jedna starija osoba na poslu će vas kritikovati, te budite spremni na više napora nego inače. Povoljan dan za rešavanje problema sa partnerom. Napravite dobar ambijent za razgovor u četiri oka.
 
BLIZANCI
 
Muče vas privatni problemi. Trudite se da se to ne sliva previše na posao. Ne možete sve sami, potražite pomoć bliske osobe. Slobodni Blizani uživaju u flertu i upoznavanju. Očekujte nove kontakte krajem dana, oni zauzeti nek se spreme na raspravu sa partnerom. Posle nje biće oboma lakše!
 
RAK
 
Slobodni Rakovi su zaljubljeni "preko ušiju" i to je lepo, ali umešajte i malo razuma. Zauzeti Rakovi planiraju nove korake sa partnerom. Mogući je i kraći put. Prijaće vam! Obratite više pažnje na imunitet i respiratorne infekcije.
 
LAV
 
Imate osećaj da vam neko radi iza leđa. Poslušajte unutrašnji osećaj i preduzmite određene mere. Ne želi vam svako dobro ko vam se smeška u lice, posebno se odnosi na poslovnu saradnju. U ljubavi nailazite na trzavice. Partner ne može da vas isprati. Vreme je za neke promene...
 
DEVICA
 
Početkom dana usijaće vam se telefon. Budite fokusirani kako se ne bi potkrale neke greške. U drugoj polovini očekujte poziv na druženje. Ne zaboravite samo na obećanja koja ste dali ili obaveze koje morate do sutra da završite. Unosite više vitamina i više se krećite!
 
VAGA
 
Dnevni horoskop za 28. novembar 2023. godine vam donosi nove izazove na poslu. Moraćete da preduzmete predvodničku ulogu. Nemojte previše da se zanesete nego se trudite da budete strogi, ali pravični. Uželeli ste se jedne osobe, pozovite je. Zauzete Vage uživaju tek krajem dana u pažnji partnera.
 
ŠKORPIJA
 
Sve i svi vam smetaju. Pojačan nervoza početkom dana, ali ne brinite. Jedna osoba će vam ulepšati dan, to može da bude član porodice ili neko čije vam društvo veoma prija. Škorpije u braku neka posebno povedu računa na obećanja koja su dale. Hranite se zdravije i viš krećite!
 
STRELAC
 
Dovoljna je jedna pogrešna reč i vi ćete da planete. Ne pokušavajte da manipulišete bliske osobe, naljutiće se na vas. Problemi na poslu koje ćete uspešno da rešite. Onima bez posla ukazuje se nova prilika - ugrabite je. Dosta je bilo cupkanja u mestu!
 
JARAC
 
Danas vam na pamet padaju genijalne ideje. Imate priliku da ih plasirate na poslu, pogotovo ako se bavite kreativnim radom. Oni sa privatnim biznisom radiće po ceo dan, ali će se isplatiti na kraju. Partner vam ne zamera na odsutnosti, ali prvom prlikom priredite mu malo iznenađenje. Moguće su glavobolje!
 
VODOLIJA
 
Nekada vam treba da ne izlazite iz kuće. Danas je takav dan, ali pokušate da pronađete motivaciju. Partner ili bliski prijatelj vam može pomoći u tome. Na poslu izbegavajte ogovaranja, već u lice kažite kolegama šta vam smeta. Slobodnim Vodolijama smeši se nova prilika.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 28. novembar 2023. godine vam donosi mali preoket na poslu. Moraćete na službeni put ili promenu radnog mesta. U kući obratite više pažnje na uređaje i kvarove. Slobodne Ribe dobijaju pozoiv na druženje u toku dana, dok one zauzete uživaju u pažnji partnera.
 
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: