Horoskop za 29. april

Zabava - Petak 29.04.2022 - 05:52

Pred vama je horoskop za petak 29. april. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
Ovan
Zadobiti podršku onih sa kojima radite neće biti previše teško. Ne uzimajte stvari zdravo za gotovo i ne verujte slepo nekome, procenite stvari sami. Partner vas može inspirisati da se bavite zdravim aktivnostima, što će vam dati novu energiju za sve u životu.
 
Bik
Što više težite da rešite problem, on postaje složeniji! Danas će neko zatražiti vaše mišljenje koje će uticati na konačnu odluku, a to vam može doneti novčane prihode. Provodite što više vremena sa prijateljima, sledi vam jedno lepo poznanstvo preko njih!
 
Blizanci
Greška na profesionalnom planu verovatno će biti ispravljena na vreme, a tako ćete izbeći bilo kakvu štetu. Neprovođenje dovoljno vremena sa porodicom može uznemiriti supružnika i druge članove porodice. Izbegavajte putovanja, jer vam slede kašnjenja koja nećete moći da opravdate.
 
Rak
Neko vam može dati sjajnu ideju na poslu. Dobra zarada je naznačena i pomoći će vam da priuštite ono što želite. Izbegavajte da danas donosite bilo kakve odluke vezane za imovinu, moguć je problem sa porodicom. Partner vas u svemu podržava, ali potrudite se da ne zapostavljate njegove potrebe.
 
Lav
Niste zadovoljni finansijskom situacijom, ali onda bi trebalo dobro da razmislite o svojim troškovima. Nemojte rasipati novac, čak i više od onoga što možete. Postoji šansa za novim radnom mestom, svideće vam se prilika. Partner nije zadovoljan kako se ophodite prema njemu, razgovarajte o svojim problemima.
 
Devica
Dolazi vam promena i pokazaće se najpovoljnijom. Nečije dostignuće će vas posebno obradovati, a onda sledi i slavljeničko raspoloženje! Možete očekivati poziv od osobe suprotnog pola, a to znači samo jedno - nova ljubav je na pomolu, hteli to vi ili ne!
 
Vaga
Neodlučni ste po pitanju poslovnog angažovanja, a sve dok je tako, nećete biti zadovoljni. Ako želite da imate novac, trebalo bi da se radno angažujete. Pokazujete pomalo grub stav prema osoba suprotnog pola, a zbog toga možda gubite priliku svog života. Pojačajte unos vitamina.
 
Škorpija
Finansijska situacija će se stabilizovati kako se vaš prihodi budu stabilizovali. Željni ste dodatne zarade, ali to možda nije najbolja opcija u ovom trenutku jer će vam odvući fokus. Zaljubljeni će uživati maksimalno, dok će samci još uvek morati da sačekaju na ljubav iz snova.
 
Strelac
Višemesečni znoj i trud će vas konačno nagraditi! Verovatno ćete pobediti druge u konkurentskoj situaciji, što će doneti dobru zaradu. Bilo bi lepo da se uključite u porodične probleme, vaša pomoć im je potrebna. Partner vam zamara nedostatak pažnje, a nesporazuma je sve više.
 
Jarac
Posao je krenuo kako treba, ali to nije znak da se opuštate. Ukoliko želite da vaš biznis potraje, morate konstatno ulagati u njega. Koliko god prilika imali, niste raspoloženi za novu romansu, što je dobro. Uživajte sa svojim prijateljima i ne radite ništa na silu!
 
Vodolija
Danas možete biti veoma traženi na radnom mestu zbog svojih talenata i sposobnosti. Neki od vas mogu imati poteškoća u rešavanju ugovora ili problema sa imovinom. Moraćete da budete malo strogi u odabiru ljudi koji će vas pratiti kroz život. Dopadate se osobi iz bliskog okruženja, sprema vam iznenađenje!
 
Ribe
Nesporazum na poslu biće otklonjen samo ako jasno objasnite stvari. Bilo bi dobro da se više pozabavite svojim, a ne životom svog partnera. Pronađite sebi aktivnosti, jer samo tako će nestati nesuglasice na emotivnom polju. Izbegavajte putovanja.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: