Horoskop za 29. avgust

Zabava - Nedelja 29.08.2021 - 09:37

Pred vama je horoskop za nedelju 29. avgust. Sa srećom.

Horoskop za 29. avgust. Foto: Mondo Horoskop za 29. avgust. Foto: Mondo

Ovan

Možete da da upoznate neku osobu koja će da vam odgovara po svim kriterijumima. Ne primajte svaku kritiku previše lično. Mogući su povećani troškovi, pa budite pažljiviji sa novcem.

Bik

Veoma ste romantični. Slobodni, moguća je avantura i flert. Posvetite se sebi, hedonizam vam neće škoditi. Ugodite sebi.

Blizanci

Nervirate se što vam sve zavisi od drugih. Morate da pustite da se stvari dešavaju same od sebe. Sve za šta ste vredno radili isplatiće se.

Rak

Dobro se osećate u vezi. Konačno možete da budete srećni i zadovoljni. Ako ste slobodni, pokušajte da priđete nekoj osobi koja vam se dugo dopada.

Lav

Komunikacija sa partnerom se poboljšava. Razrešavate sve što nije sređeno u partnerskom odnosu. Slobodni, možete da upoznate neku zanimljivu osobu na kraćem putu.

Devica

Moguća je neka nova saradnja sa osobama koje nisu iz vašeg mesta. Razmislite o tome. Bitno je da ste optimistični. Ne bi bilo loše da krenete sa usavršavanjem da biste bili uspešniji.

Vaga

Gledajte širu sliku da biste lakše došli do uspeha. Pričljivi ste. Bolje je da budete diskretni, a ne samo da se otvorite nekoj osobi čije mišljenje cenite.

Škorpija

Zauzeti, pokušajte da radite nešto novo, da vam ne bi bilo monotono. Slobodni, bićete skloni flertu i zabavi i to je dobro. Zabavite se.

Strelac

Nemate dovoljno energije za sve što ste hteli da odradite. Bitno je da svedete račune. Budite odgovorniji prema novcu.

Jarac

Zauzeti, sve ide kako treba u vezi. Romantični ste i skloni flertu. Moguć je pad imuniteta.

Vodolija

Slobodni, potrudite se ove nedelje oko neke osobe do koje vam je stalo. Moguće je vraćanje bivše ljubavi, ali se ne opterećujte previše time. Razmislite šta je za vas dobro.

Ribe

Niko vam danas neće ništa zameriti ako se ne budete trudili. Uradite šta možete i pripremite se za narednu nedelju. Odličan je dan za šoping.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: